Boende med gastropub i Mora

Hotel Bishops Arms Mora, Mora, Dalarna

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Mora kyrka

Klassiskt boende med restaurang och brittisk pub, nära Siljan och Vasaloppsmålet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Parkeringsplatser finns tillgängliga i varmgarage under hotellet mot en avgift från 100 SEK per dygn.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Klassiskt dalahotell med gastropub i hjärtat av Mora, nära Siljan, Vasaloppsmålet och Anders Zorns gård och museum, inklusive frukost

  • Njut av en god middag i restaurangen: I hotellets gastropub står både välkända klassiker som mer nyskapande rätter på menyn. Slå dig ner och njut av en vällagad middag i genuin och trevlig miljö, tillsammans med ett glas öl från någon av pubens tjugotal tappar.

  • Brittisk pubkänsla med kvalitet: Hotellets bar är inspirerad av den klassiska engelska puben, med nostalgisk inredning och autentiska möbler och accessoarer. Här erbjuds ett brett sortiment av öl och whisky som serveras av kunnig och serviceinriktad personal. 

  • I hjärtat av en svensk kulturmetropol: Hotellet är beläget i hjärtat av dalametropolen Mora, nära butiker och restauranger. Härifrån når du enkelt flera av stadens spännande sevärdheter, som Vasaloppsmålet och Anders Zorns gård och museum.

Faciliteter


- Bar
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Mora, ett stenkast från järnvägsstationen Morastrand. Till Moras centralstation är det fem minuters bilfärd, eller tio minuters resa med lokaltrafiken. Flygplatsen Mora-Siljan når du på en kvart med bil, eller 40 minuter med allmänna färdmedel.

Bra att veta

Hotel Bishops Arms Mora är ett kontantfritt hotell. 
Moragatan 6, 792 30 Mora, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor