Rofylld vistelse på Mallorcas vackra västkust

Hotel Continental Valldemossa, Deia, Mallorca, Spanien

Flyg ingår Flyg ingår

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Exklusivt leverantörserbjudande

Harmoniskt läge bland bergen på soldränkta Mallorca, inkl. frukost, hyrbil och flyg

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på leverantörens priser ?

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Stilfullt boende med lummiga trädgårdar, bergsområden och vyer över Medelhavet, inklusive frukost, hyrbil och flyg – med avgångar i september och oktober 2019 samt mellan mars och maj 2020

 • Fridfull vistelse i vacker omgivning: Det eleganta och avskalade Hotel Continental Valldemossa står som en snygg kontrast till den lummiga miljön utanför. Du välkomnas i ljusa, moderna rum med stora fönster som vackert ramar in den spektakulära utsikten.

 • Mycket som retar aptiten: På mornarna dukas det upp en stor frukostbuffé med bland annat bröd, marmelader och croissanter. På kvällarna kan du njuta av pastarätter och för lunch föreslås ett besök i poolbaren där du hittar lättare rätter och drinkar. Hotellets loungebar är det perfekta stället när du vill stanna uppe lite längre.

 • Aktiv eller avkopplande semester: Den omgivande miljön formar din vistelse, oavsett om du tillbringar dagen på poolterrassen som omges av ekar, tar långpromenader i området eller njuter av svalkande dopp i en undangömd vik. När du återvänder efter en händelserik dag kan du varva ner en stund i hotellets bastu.

Faciliteter

- Restaurang
- Loungebar
- Pool med poolbar
- Solterrass
- Luftkonditionering
- Parkering
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Från Palma de Mallorcas flygplats är det ungefär tre mil till hotellet, vilket är en resa på omkring 35 minuter med bil.

Erbjudandet

 • Flyg tur och retur från vald avreseflygplats till Palma de Mallorca
 • Fem nätter i ett Superior Dubbelrum på Hotel Continental Valldemossa
 • Frukost
 • Hyrbil
 • En guidad vandring vid vistelser på minst fyra nätter mellan 15 september och 22 november 2019 (exakt dag och tid för vandringen bekräftas av receptionen vid ankomst)
 • Avresedatum: september – oktober 2019 och mars – maj 2020
 • Det angivna erbjudandepriset är unikt för Secret Escapes under reseperioden september – oktober 2019 och mars – maj 2020. Ytterligare avresedatum kan bokas på partnersidan till priser som uppdateras dagligen.
Ma10 km 69, 07170 Valldemossa, Mallorca, Spanien

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flyg tur och retur ingår från vald flygplats.

Efter att ha bekräftat din bokning kommer du att få ett mejl från vår leverantör holidays.ch GmbH med restider och flightnummer. Möjliga flygbolag för denna resa är holidays.ch GmbH eller dess partnerbolag. De flygtider som visas kan ändras. Observera att den föredragna avgångstiden inte kan garanteras i varje fall.

Observera att priserna på vår leverantörs webbplats kan variera beroende på förändrade valutakurser.

Vänligen kontrollera reglerna för bagage i bokningsbekräftelsen. Detaljerad information kan hittas på flygbolagets hemsida.

Researrangör:
holidays.ch GmbH
Kohlfirststraße 19
78266 Büsingen am Hochrhein
Tyskland 

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet
Exklusivt leverantörserbjudande

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

 • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
 • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor