Sofistikerat boende i kärlekens huvudstad

Hotel du Théâtre, Paris, Frankrike

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Classic-rum

Comfort-rum

Mysigt och intimt hotell i hjärtat av Paris, inkl. frukost och en båttur

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo fräscht och elegant nära sevärdheter och shopping i hjärtat av Paris, inklusive frukost och sightseeing-båttur

  • Bland konstnärssjälarna och kulturen: Hotellet är beläget över gatan från Hébertot Theatre i det charmiga 17:e arrondissement, känt för sin Haussmannienska arkitektur och kreativa rötter - detta område var en gång i tiden en samplingspunkt för franska artister och författare som Henry Miller, Émile Zola and Édouard Manet.

  • Franska läckerheter: För att starta dagen på bästa sätt beger du dig till hotellets mysiga frukostmatsal, inrymd i den välvda källaren. Här hittar du en läcker buffé med fräscha juicer, bröd och bakverk från det lokala bageriet samt en rad ostar och kallskuret. För middag beger du dig till någon av kvarterets bistros för en äkta upplevelse av det franska köket.

  • Ta in intrycken: Medan du tar båten ner längs Seine-floden, kan du ta tillfället i akt och beundra den parisiska arkitekturen hos några av huvudstadens mest älskade landmärken: Notre Dame, Grand Palais och det ikoniska Eiffeltornet, för att nämna några.

Faciliteter

- Wi-Fi
- 24-timmars reception

Hitta hit

Från flygplatsen Charles de Gaulle, tar du RER till Gare du Nor där du byter till tunnelbanan. Med bil tar det endast 30 minuter från flygplatsen till Hôtel du Théâtre.
5 Rue de Cheroy, 75017 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor