Lugnt vuxenhotell vid Malagas kust

Hotel Fenix Torremolinos, Torremolinos, Spanien

Upp till -61% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Málaga

Torremolinos, Málaga

Fridfullt i Torremolinos, med hänförande utsikt mot Medelhavet, inkl. halv- eller helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -61% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Underbar utsikt mot Medelhavet från ett barnfritt retreat på Costa del Sol, inklusive halv- eller helpension och spaförmåner

  • Fridfulla dagar vid havet: Med sin vackra havsutsikt, sitt avkopplande spa och idylliska läge erbjuder barnfria Hotel Fenix Torremolinos en hemtrevlig känsla på Costa del Sol. Denna nyrenoverade tillflyktsort ligger i hjärtat av Torremolinos i Malaga, bara ett ögonblick från sandstranden El Bajondillo och shoppingdestinationen Calle San Miguel.

  • Passa på att bli ompysslad: När du inte är ute på upptäcktsfärd kan du koppla av i hotellets badtunna på takterrassen, som har spektakulär havsutsikt. Du kan också bege dig till till hotellets spa- och fitnesscenter, som har bastu, turkiskt bad, jacuzzi, fotbad och skotska duschar. Det finns dessutom ett litet gym med konditionsmaskiner.

  • Kombinera middagen med vackra vyer: Hotellets restaurang lockar med sin fina utsikt över Medelhavet och serverar både lokala rätter och internationell buffémat till frukost, lunch och middag. Söker du en mer avslappnad stämning finns det även en snackbar och en utomhusbar på sjunde våningen – perfekt för en uppfriskande cocktail medan du tar in de imponerande vyerna.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 20 minuter med tåg.
Avda de las Mercedes, 22. 29620 Torremolinos | N. Reg Turismo H/MA/00094, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor