Stämningsfullt boende i Barcelona

Hotel Indigo Barcelona - Plaza Catalunya, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Deluxerum med terrass

Deluxerum med terrass

Deluxerum med terrass

Deluxerum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Konstinspirerat boutiquehotell med ett av de bästa lägena i Barcelona, inklusive rabatter, välkomstdrink och valbar frukost

Hotel Indigo Barcelona - Plaza Catalunyas sofistikerade exteriör smälter diskret in med de andra byggnaderna på gatan, men den djärva, Gaudí-inspirerade lobbyväggmålningen ger en försmak av stadens arkitektoniska mästerverk. Inredningen präglas rakt igenom av mönstrade tyger och konstverk som föreställer lokala byggnader – en liten påminnelse om vad som finns utanför hotellets väggar. Väl på plats kan du börja med att ta några simtag i poolen innan du frossar i traditionella spanska rätter på restaurang DOQ Restaurant & Cocktail Bar.

Boutiquehotellet ligger bara några minuters promenad från flera av Barcelonas toppattraktioner, bland annat La Ramblas livliga uteserveringar och Gaudís spektakulära Sagrada Familia, Casa Batlló och La Pedrera. Ett hett tips är att besöka La Pedrera på kvällen och lyssna på livejazz på byggnadens sommaröppna takterrass. Shoppingen hittar du på varumärkestäta Passeig de Grácia som ligger precis runt hörnet från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor