Boutiquehotell i hjärtat av Paris

Hôtel Léopold Paris, Paris, Frankrike

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Nytt boende i Montparnasse, nära Quartier Latin och Le Jardin du Luxembourg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Allmän parkering finns tillgänglig tre minuters promenad bort mot en rabatterad avgift på 22 EUR EUR per dag.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nytt boutiquehotell i Paris 14:e arrondissement, nära Le Jardin du Luxembourg, Tour Montparnasse och Quartier Latin, inklusive frukost

  • Nytt boutiquehotell i Montparnasse: Hotellet är nyrenoverat med ett nytt koncept i boutiquestil sedan maj 2019, vilket gör det lite extra roligt och spännande att checka in.

  • Stilfull och vacker design: Hotellet har en smakfullt sammansatt inredning, som kombinerar art déco-inspirerad design från tidigt 1900-tal med moderna och tidlösa material, linjer och möbler. En vacker detalj är de klädda sänggavlarna i olika stilar.

  • En stunds avkoppling i den närbelägna parken: Hotellet ligger ett stenkast från Le Jardin du Luxembourg, som är en av Paris vackraste parker. Här kan du njuta av en promenad eller en stunds yoga på gräsmattan, eller bara slå dig ned med en bra bok på en av de inbjudande bänkarna.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet är beläget i Paris 14:e arrondissement, nära flera busshållplatser och stationer för Metron. Till flygplatsen Orly är det 40 minuters resa, med bil eller med lokaltrafiken. Flygplatsen Charles de Gaulle når du på trekvarts bilfärd eller en timmes resa med allmänna färdmedel.
225 Boulevard Raspail, 75014 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor