Chic vistelse nära Paris sevärdheter

Hôtel Les Matins de Paris, Paris, Frankrike

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Executive-rum

Executive-rum

Superior-rum

Superior-rum

Stilsäker vistelse i centrala Paris, inkl. frukost, spaentré och vinflaska med mera

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En chic vistelse i Paris 9:e arrondissement, nära stadens populäraste sevärdheter, inklusive frukost, spaentré och mer

  • Stilfullt boende på bästa adressen: Allt handlar om läget på Hôtel Les Matins de Paris, där du varje morgon vaknar upp till synen och ljuden av det vimlande 9:e arrondissementet. Det här är stadens kulturella hjärta som är hem till en uppsjö av historiska och arkitektoniska underverk som Montmartre, Sacré-Cœur och Palais Garnier.

  • En utmärkt start på dagen: Frukosten serveras i den snyggt målade matsalen där blå och gula toner skapar en uppiggande bakgrund att vakna upp till. Plocka på dig av nybakat bröd, ägg, bacon, korvar, marmelader och franska bakverk innan du ger dig ut på Paris gator. När du kommer tillbaka på eftermiddagen kan du varva ner med ett glas i hotellets vinbar.

  • Varva ner med ett spabesök: Hotellet har ett spa med inomhuspool och hamam där du kan koppla av efter en hektisk dag på Paris boulevarder. Vill du sätta lite extra guldkant på din vistelse finns även möjlighet att boka in behandlingar och massage.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Pool
- Hamam
- Spabehandlingar
- Vinbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste metrostation är Saint-Georges och ligger ungefär fyra minuters promenad från hotellet. Kommer du med tåg kan du traska till hotellet från Gare du Nord på mellan 15 och 20 minuter. Charles de Gaulle når du på 30 minuter med taxi eller något längre med RER B-tåget. 
3 Rue Clauzel, 75009 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor