Strandnära idyll på Sardinien

Hotel Marana, Marana, Golfo Aranci, Sardinien, Italien

Upp till -76% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Garden View-rum

Superior Garden View-rum

Superior Garden View-rum

Välkomnande hotell vid Marinellabukten på Sardinen, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -76% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Välkomnande hotell med pool och nära till stranden i Costa Smeralda, inklusive frukost eller halvpension

  • Semesterlivet väntar: Hotel Marana erbjuder boende i ljusa och hemtrevliga rum som alla är försedda med balkong eller terrass. Vissa av enheterna har utsikt mot havet. I den karakteristiska Medelhavsträdgården med sina härliga dofter finns det en stor pool, där du kan koppla av på en av de bekväma solstolarna.

  • En resa för alla sinnen: Hotellets trevliga restaurang serverar vällagade internationella och medelhavsinspirerade rätter. I baren och vid poolen kan du njuta av svalkande drinkar, perfekta för både eftermiddagssolen och efter maten-häng i kvällsvärmen.

  • Åk på utflykt: Sardinien har gjort sig känd för sin idylliskt vackra kust. I närheten av hotellet kan du bland annat besöka städerna Porto Rotondo, Olbia och exklusiva Porto Cervo. Eller kanske bara tillbringa eftermiddagen med att göra ingenting på en av det kritvita sandstränderna längs med kusten.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Olbia-Costa Smeralda når du på 20 minuter med bil.
Località Punta Marana, 07026 Golfo Aranci OT, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor