Hisnande utsikt över Barcelona

Hotel Miramar, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium-rum med terrass

Premium-rum med terrass

Premium-rum med terrass

Lyxigt boende på femstjärnigt designhotell med magiskt läge högt ovanför Barcelona, inklusive frukost, spaentré och extra förmåner

Den spektakulära panoramautsikten över Barcelona från balkongen på femstjärniga Hotel Miramar måste vara bland stadens bästa. Hotellet har kvar originalfasaden från det palats byggt 1929 som byggnaden på krönet en gång var. Men genom utbyggnad, renovering både in- och utvändigt samt konstinstallationer har arkitekten Oscar Tusquets gjort att hotellet ser mer ut som ett palats än någonsin.

På Hotel Miramar har det hållits många eleganta banketter och baler genom decennierna, men det gamla palatset är idag nästintill oigenkännligt. Subtila art deco-influenser finns kvar, men hotellet har gjorts om och fått en elegant, trendig inredning som självsäkert experimenterar med häpnadsväckande avant garde-design och ikoniska möbler av designers såsom Eames och Starck.

Det här hotellet, beläget uppe på en kulle med utsikt över Las Ramblas och bara tio minuters promenad från stadens centrum, har ett vackert spa, inomhus- och utomhuspool, ett fitness-center, bastu, turkiskt bad, gratis Wi-Fi, barer samt Forestier - hotellets egna, utsökta restaurang.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor