Klassiskt spahotell på Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Casamicciola Terme, Ischia, Italien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standardrum

Standardrum

Boende med termisk park vid havet i Casamicciola Terme, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% hotel website price ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Klassiskt hotell med termiskt spa vid havet i Casamicciola Terme på Ischia, inklusive frukost eller halvpension

  • Stor termisk wellnessyta: Hotellet är omgivet av en stor park med termiska källor. Här kan du koppla av med välgörande bad i det speciella vattnet, men även traditionella termiska behandlingar, som till exempel lerinpackningar och inhalering. Dessutom erbjuds moderna behandlingar, bland annat massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar.

  • Närproducerat och autentiskt på tallriken: Hotellets restaurang har vacker utsikt över havet. Här serveras välsmakande rätter, som bland annat baseras på nyfångad fisk och ingredienser från restaurangens egen köksträdgård. I baren och caféet kan du koppla av med drycker och lättare alternativ.

  • Stort utbud av pooler: Hotellet erbjuder ett stort utbud av pooler, med havsvatten, termiskt vatten samt olika temperaturer och funktioner. Vid poolerna finns det terrasser med solstolar och parasoller. Härifrån har du vacker utsikt över Neapel-bukten.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang
- Spa
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är beläget nära havet på nordöstra Ischia, fem minuters bilfärd från hamnen, eller 20 minuters resa med lokaltrafiken.
Via Castiglione, 62, 80074 Casamicciola Terme NA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor