Harmonisk vistelse på Ischia

Hotel Pagoda, Ischia, Italien

Junior Garden-rum

Junior Garden-rum

Superior-rum med balkong

Superior Sea View-rum

Modern avkoppling vid havet på Italiens gröna hälsoö, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknades priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på fräscht klipphotell med privat läge och panoramautsikt på vackra Ischia i södra Italien, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

  • Lev jet set-livet i Italien: På en av Italiens grönaste öar hittar du en fridfull oas med perfekta möjligheter för en lugn semester. Hotel Pagoda ligger mycket vackert i en avlägsen liten bukt, omgiven av vulkanöns grönskande kullar och med helt otroliga vyer. Här finns en pool, privat strand och jacuzzi på takterrassen.

  • Idylliska semesterdagar väntar: Här bor du i mycket fräscha rum, inredda i en minimalistisk stil med ljusa möbler och mörka väggar. Tänk dig att öppna fönstret varje morgon och känna doften av Medelhavet. Styr sen riktningen mot det glittrande kristallklara vattnet som du hoppar i direkt från hotellets klippterrass – kan det bli mycket bättre?

  • Slå dig till bords i Pagoda Restaurant: Beställ in någon någon av medelhavsrätterna, eller testa något riktigt italienskt från det lokala köket. Hotellet har även en välsorterad vinkällare. För en romantisk middag eller en lunch med havsutsikt beger du dig till Restaurant at the Lighthouse, där utsikten är halva upplevelsen.

Faciliteter

- Pool
- Strand
- Jacuzzi
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplats är Neapel, dit det tar cirka en timme med färja från Ischia. Från färjan tar det cirka fem minuter att gå till hotellet.
Via delle Fornaci, 07, 80077 Ischia NA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor