Hotell med fina vyer över Sardinien

Hotel Petra Bianca, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Garden View-rum

Porto Cervo

Superior Garden View-rum

Costa Smeralda

Superior Garden View-rum

Pevero Beach

Porto Cervo

Boende med vackert läge på exklusiva Costa Smeralda-kusten, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på exklusivt hotell med storslagen utsikt över Sardiniens vackraste stränder och Cala di Volpe-bukten, inklusive frukost eller halvpension

  • En skön semesteroas: Hotel Petra Bianca har ett idealiskt läge för att se ut över stränderna på Sardiniens vackra Costa Smeralda-kust. Kusten är perfekt för en semester i lugn och ro, men du kan också träna i gymmet, spela tennis eller testa Pevero Golf Club, som beskrivs som världens vackraste plats att spela golf på.

  • Njut av tystnaden och lugnet: Låt dagarna gå sin lugna takt i värmen vid hotellets fina poolområde, omgiven av grönska och blomster i den välskötta trädgården. Vill du hellre svalka dig med dopp i Medelhavet tar du dig till hotellets vita sandstrand vid den orörda lilla bukten Liscia Ruja.

  • Ät middag på terrassen med panoramautsikt: På menyn står kreativa rätter från medelhavsköket eller det lokala sardinska. Rätterna tillagas på de bästa råvarorna och passar bra med noga utvalda viner på husets vinlista. Ta också en god cocktail i den stämningsfulla pianobaren där verandan erbjuder en magisk utsikt över Cala di Volpe-bukten.

Faciliteter

- Pool
- Dygnetruntöppen restaurang
- À la carte-restaurang
- Pianobar
- Gym

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en halvtimmes bilfärd från flygplatsen Olbia.

Bra att veta

Vänligen notera att Wi-Fi finns tillgängligt mot en extra kostnad.
Loc. Cala di Volpe, 07020, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor