Toppfräscht hotell nära Palma de Mallorca

Hotel RD Costa Portals, Portals Nous, Mallorca, Spanien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelrum med havsutsikt

Deluxe Dubbelrum med havsutsikt

Deluxe Dubbelrum med havsutsikt

Vuxenhotell vid stranden i Portals Nous på Mallorca, inkl. frukost och en flaska cava

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på modernt hotell med pool och restaurang nära golfbana utanför Palma de Mallorca, inklusive frukost, välkomstdrink och en flaska cava

  • Börja dagen med buffé: Bege dig till hotellets restaurang på morgonen för att inleda dagen på bästa sätt. Här dukas en fräsch och varierad buffé upp för att du själv ska kunna välja dina favoriter. I restaurangen serveras även ett urval av lunch- och middagsrätter.

  • Njut av sköna dopp: Hotellets poolområde passar utmärkt för avkopplande dagar i solen. Här kan du ta svalkande dopp i poolen, slå dig ned i sköna solsängar för att bättra på solbrännan eller läsa en god bok i skuggan under ett parasoll.

  • Bo nära trendiga Palma: Mallorcas största stad är en favorit för besökare från hela världen. Här har du ett stort utbud av förstklassiga restauranger, ett varierat nattliv och mysiga barer att ta ett glas cava på. Missa inte mysiga Santa Catalina där det pulserande hjärtat är den mysiga marknaden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Parkering
- Flygplatstransfer
- Bar

Hitta hit


Till Palma de Mallorcas internationella flygplats tar det cirka 20 minuter med taxi.
Carrer Vaquer, 16, 07181 Portals Nous, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor