Hollywood-inspirerat hotell i Cannes

Hotel Renoir, Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige Design-rum

Prestige Design-rum

Prestige-rum

Prestige Design-rum

Fyrstjärnigt boende i Cannes på ett Belle Époque-hotell med en Hollywood-inspirerad interiör, inklusive frukost

Det enda det eleganta hotellet saknar är en röd matta. Hotellet ligger i en underbar Belle Époque-byggnad från 1800-talet med en glittrande Hollywood-inspirerad interiör, perfekt för filmälskare.

Hotel Renoirs stora gästrum har en vit och beige färgpalett och är smart inredda för att likna de närliggande stränderna i Croisette. Hotellet är trendigt och fyllt med konstverk med filmstjärnor, mjuk belysning, en modern dekor och bekväma sängar.

På dagarna kan du upptäcka vilka filmstjärnor som har lämnat sina avtryck på Chemin des Etoiles, kliva ombord på le Petit Train de Cannes för att upptäcka staden eller shoppa loss på Rue d'Antibes. När solen går ner kan du besöka de små klubbarna på Rue du Commandant André eller stanna på hotellet och ta en drink i den 50-talsinspirerade cocktailbaren med röda sammetsmöbler, väggar i läder och retromöbler.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor