Fyrstjärnigt med vy över Göteborgs hamn

Hotel Riverton, Göteborg

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Ett snyggt hotell med skybar i Götet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på hotellets priser ?
Frukost serveras i hotellets skybar fram till 21 oktober. Därefter serveras frukost i den nyrenoverade restaurangen på första våningen.

Hotellets renoveras för närvarande. Relaxavdelningen med jacuzzi och bastu är stängd, men gymmet är öppet. Hotellet försöker hålla störningar till ett minimum, men gäster ombeds vara uppmärksamma på att det förekommer renoveringsarbete.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 275 SEK, som betalas på plats (måste förbokas via hotellet; begränsat antal platser).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx xx 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent boende med skybar och fantastisk utsikt över Göteborgs hamn, inklusive frukost

Hotellets renoveras för närvarande. Relaxavdelningen med jacuzzi och bastu är stängd, men gymmet är öppet. Hotellet försöker hålla störningar till ett minimum, men gäster ombeds vara uppmärksamma på att det förekommer renoveringsarbete.

  • Glittrande vyer till middagen: På 12:e våningen hittar du View Skybar & Restaurant, som har fönster från golv till tak med oslagbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här kan du äta à la carte-rätter och enklare tilltugg eller sätta guldkant på kvällen med en flaska champagne.

  • Vila ut i ljuvliga sängar: Efter att ha utforskat Göteborg, från Älvsborgsbron till Gullbergskaj, kan du dra dig tillbaka till ditt rum, som är omsorgsfullt inrett i modern skandinavisk stil. Här somnar du extra gott i en stor, härlig säng från DUX.

  • Ombonat med eleganta interiörer: Inredningen andas en skandinavisk elegans med en ljus färgpalett och stilrena möbler. Här hittar du alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse, som lyxiga Rituals-produkter i badrummet.

Faciliteter

- Två restauranger
- Concierge

Hitta hit

Du bor i området Skeppsbron och når centralstationen på drygt 20 minuter till fots. Flygplatsen ligger cirka 25 minuter bort med bil.
Hotel Riverton AB Stora Badhusgatan 26, 411 21, Göteborg

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor