Boutiquehotell med wellness i Prag

Hotel Royal Prague, Prag, Tjeckien

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Modernt boutiquehotell med spännande läge i Prag, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boutiquehotell med wellnessavdelning i Prags moderna affärsdistrikt, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Utforska spirornas stad: Denna tjeckiska pärla ligger nära Prags centrum och är den perfekta basen för att utforska staden. Du bor nära Vltava-floden och checkar in i bekväma rum, alla unikt utformade. Samtliga bjuder på elegans och är dekorerade med jordnära, minimalistiska vibbar.

  • Rå om dig själv på semestern: I hotellets rofyllda wellnessavdelning finns en bastu, ångbastu med aromaterapi, ett rum för avslappning samt ett gym. Här erbjuds även ett noga utvalt utbud av avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar, manikyr och pedikyr samt välgörande massage.

  • Låt någon annan sköta disken: Hotellet serverar frukost och i den eleganta lobbyn finns även en inbjudande bar med avspänd och diskret stämning. Här erbjuds ett stort urval av bland annat medelhavsviner, öl, cocktails, whisky samt alkoholfria alternativ.

Faciliteter

- Spa
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Närmaste flygplats är Prag-Václav Havel, dit det tar drygt en halvtimme med bil.
Thámova 21/34, 186 00 Praha 8-Karlín, Tjeckien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor