Stilfullt hotell nära Markusplatsen

Hotel Savoia & Jolanda, Venedig, Italien

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant vistelse i sagolika Venedig, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Delad transfer ingår vid vistelser på minst tre nätter och gäller endast vid avresa till Marco Polo Airport eller Piazzale Roma. Vänligen kontakta hotellet för information om avgångar.

Vänligen notera att en stadsskatt på 4,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett stilfullt hotell nära Markusplatsen i Venedig, inklusive frukost och extra förmåner

  • Ha kameran redo: På Riva degli Schiavoni, en kort promenad från Piazza San Marco, hittar du Hotel Savoia & Jolanda. Hotellet är ett klassiskt venetianskt hotell i hjärtat av myllrande Venedig, Italiens flytande stad. Så fort du stiger utanför dörrarna väntar romantiska vyer bakom varje hörn.

  • Omgiven av historia: Hotellet består av två byggnader, ena delen med utsikt över lagunen och den andra (bara en kort bit från huvudbyggnaden) ligger i charmiga Campo San Zaccaria där du hittar den beryktade kyrkan designad av Mauro Condussi och Venedigs äldsta krypta.

  • Venetiansk elegans väntar: Rummen är praktfullt italienska med träbjälkar i taket, utsmyckade möbler, Murano-glaslampor och sängar bäddade med lyxiga silkestyger. Det finns även en restaurang med en terrass som har utsikt över San Giorgio där du kan prova lokala specialiteter och smutta på en drink.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Fitnesscenter

Hitta hit

Flygplatsen ligger ungefär en halvtimme bort med bil.
Riva degli Schiavoni, 4187, 30122 Venedig, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor