Hotell med panoramautsikt över Rom

Hotel Savoy, Rom, Italien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Fashionabelt hotell med takterrass i centrala Rom, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vid vistelser den 31 december tillkommer en kostnad på 180 EUR för en obligatorisk galamiddag vilken betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med panoramautsikt vid paradgatan Via Veneto, inklusive frukost och extra förmåner

  • En bit av dåtidens glamour: Vid hörnet av Roms berömda gata Via Veneto hittar du Hotel Savoy, som bjuder på en liten bit av la dolce vita i Den eviga staden. Inredningen är en hyllning till gammaldags glamour, med inredningsdetaljer som kristallkronor, sammetsfåtöljer och klassiskt randiga tapeter.

  • Fin utsikt från terrassen: Hotel Savoys restaurang är belägen högst upp i byggnaden på den härliga terrassen. Lokalen är inglasad och härifrån kan man nästan året runt njuta av en fantastisk utsikt över Rom. Menyn är baserad på noga utvalda kött- och fiskalternativ, som tillagas enligt Medelhavets traditioner.

  • En bekväm bas i Rom: Hotellet har ett smidigt sightseeingläge, så att du garanterat får ut det mesta av din vistelse i Rom. Väl tillbaka på hotellet kan du dra dig undan till ditt rum och omge dig av guld- och silkesdetaljer medan du planerar nästa dag.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Dygnetruntöppen reception
- Luftkonditionering
- Cykeluthyrning
- Wi-Fi

Hitta hit

Från hotellet tar det cirka 35-45 minuter att köra till Roms båda flygplatser Ciampino och Fiumicino.

Bra att veta

Vid vistelser den 31 december tillkommer en kostnad på 180 EUR för en obligatorisk galamiddag vilken betalas direkt till hotellet. 
Via Ludovisi, 15, 00187 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor