Mysigt hotell på Wiens Mariahilfer Straße

Hotel Schani Salon, Wien, Österrike

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Smart Street View-rum

Smart Street View-rum

Smart Street View-rum

Familjedrivet hotell med livligt läge i hjärtat av Wien, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens periser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 20 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Stilrent hotell i Wiens historiska stadskärna, nära sevärdheter, butiker, restauranger och caféer, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Ett skönt gömställe mitt i stan: Rummen är stilrent och elegant inredda med trägolv, stora fönster och smakfullt utvalda designdetaljer. En behaglig oas att dra sig tillbaka till efter långa härliga dagar med sightseeing och upplevelser i Österrikes vackra huvudstad.


  • Utforska stadens unika kaffekultur: På bekvämt promenadavstånd från ditt hotell finner du ett stort utbud av restauranger, barer samt inte minst caféer – Wiens paradgren och signum.

  • Närproducerat på menyn: Till frukost dukas gårdsostar, skinka och korv från mindre producenter fram. Här erbjuds även ekologiska ägg från Tretter, färskpressad juice och varmt kaffe från Wiens berömda Julius Meinl Café. 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Till tågstationen Westbahnhof är det fem minuters resa med tunnelbanan. Till Wiens flygplats är det drygt en halvtimmes resa, antingen med bil eller med allmänna färdmedel.
Mariahilfer Str. 58, 1070 Wien, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor