Modernt designhotell i Eixample

Hotel Soho Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Ett elegant och stilrent hotell mitt i centrala Barcelona, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,72 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett elegant och modernt designhotell i centrala Barcelona, inklusive frukost och välkomstdrink

  • En utsikt att minnas: På Hotel Soho Barcelonas åttonde våning hittar du en inbjudande utomhuspool och en terrass, komplett med skuggiga områden för en eftermiddagspaus från solen. Som du kanske kan tänka dig så är utsikten makalös, vilket gör terrassen till en perfekt plats mitt i stadslivet.

  • En bekväm tillflyktsort: Hotel Soho Barcelona serverar frukost i loungen, som har en härlig terrass utomhus. Senare på dagen återvänder du till ditt hotellrum, som är inrett med ett minimalistiskt koncept, med enkla, rena linjer som kompletteras av designade möbler och mörkt trä.

  • Bo mitt i stadens pulserande hjärta: Barcelona är känt för sin rika kultur, från stadens mat- och dryckesställen till den vibrerande konstscenen. Den nyskapande staden är dessutom fylld till bredden med arkitektoniska fröjder, inte minst den berömda katedralen.

Faciliteter

- Takterrass med pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger knappt en halvtimmes bilfärd från Barcelonas flygplats. Det är även enkelt att ta sig till flygplatsen via kollektivtrafiken, från stationen Gran Via - Comte Borrell, som ligger tre minuters promenad bort.
Gran Via de les Corts Catalanes, 543-545, 08011 Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor