Perfekt beläget hotell i Milano

Hotel Tocq, Milano, Italien

Upp till -72% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Classic-rum

Superior-rum

Stilrent boende ett stenkast från Corso Como, nära Duomo och Scala-teatern, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -72% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Välkomnande hotell i hjärtat av Milano, nära Corso Como, katedralen och Brera, inklusive frukost och välkomstdrink

  • En modern bas i Milanos centrum: Hotel Tocq är stilfullt inrett med designermöbler och konst på väggarna, och har ett smidigt läge i hjärtat av Milano, bara några meter från den kända gågatan Corso Como.

  • Dagens viktigaste måltid: I Milano är frukosten en viktig ritual och Hotel Tocq är inget undantag. Här erbjuds en generös och välsmakande buffé med internationella och klassiska italienska specialiteter, som till en stor del består av lokala produkter.

  • Luta dig tillbaka under bar himmel: Under sommarsäsongen kan du även slå dig ner utomhus på terrassen med något gott att dricka. Dessutom hittar du i hotellets närområde ett stort utbud av andra spännande restauranger och caféer.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Frukostmatsal
- Bar
- Sommaröppen terrass (från maj till september)

Hitta hit

Närmaste flygplats är Linate, dit det tar en halvtimme med bil. Till flygplatsen Milano Malpensa är det ungefär 50 kilometer.
Via A. Di Tocqueville, 7/D - 20154 Milano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor