Boutiquehotell med trädgård i Cannes

Hôtel Verlaine, Cannes, Frankrike

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Superior-rum

Upplev glamouren i Cannes från ett elegant hotell, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,85 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 17 EUR per dag (i mån av tillgång), reservation krävs. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjurvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Boutiquehotell med trädgård, bar och privat strand ett stenkast från Cannes stadskärna, inklusive frukost och mer

Rum

Superior-rummen är elegant inredda i en varm färgskala. Vissa av rummen är försedda med balkong och erbjuder utsikt mot hotellets trädgård. Samtliga rum har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Värdeskåp

Mat

Hotellet serverar en noga utvald frukost, som bland annat består av kaffe, färskpressad fruktjuice, ett urval av teer samt ekologiska produkter. I baren kan du koppla av med te, cocktails, vin, champagne samt andra drycker med eller utan alkohol. Till detta erbjuds kakor och bakverk.

Läge

Hôtel Verlaine är beläget i östra delen av Cannes stadskärna, ett stenkast från den fashionabla shoppinggatan Rue d’Antibes. Till havet och Promenade de la Croisette är det en halv kilometer. Därifrån kan du promenera vidare till hamnen, ytterligare en och en halv kilometer. Hotellets privata strand når du på tio minuter till fots. Till Cannes järnvägsstation är det knappt en kilometer. Närmaste flygplats är Nice - Côte d’Azur. Dit är det en halvtimmes bilfärd, eller drygt en timmes resa med allmänna färdmedel.
58 Boulevard d'Alsace, 06400 Cannes, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor