Sofistikerat hotell nära Champ de Mars

Hotel Villa Saxe Eiffel, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic Villa-rum

Deluxe Villa-rum

Deluxe Villa-rum

Classic Villa-rum

Classic Villa-rum

Superior Villa-rum

Superior Villa-rum

Snyggt designhotell i hjärtat av Paris, nära Eiffeltornet och Champs-Elysees, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,53 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. .

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo modernt och elegant hotell mitt i romantikens huvudstad Paris, nära restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

  • Elegant boende mellan de två tornen: Hotel Villa Saxe Eiffel är det perfekta valet för den som letar efter en stilsäker boutiquevistelse i Paris flottaste kvarter – mittemellan Eiffeltornet och Tour Montparnasse. Hotellet är inrett i smakfull blandning av klassisk och modern design och kan skryta med ett Certificate of Excellence från TripAdvisor.

  • Beställ upp fransk cuisine till rummet: Hotellet har ingen egen restaurang men om du ogärna lämnar ditt trevliga rum kan du beställa franska klassiker som Bœuf Bourguignon och choucroute med rumsservice. På morgonen serveras en generös frukostbuffé med allt du kan tänkas behöva inför en heldag i Paris. I kvarteret hittar du även ett stort utbud av bistros och caféer i närheten av hotellet.

  • Möjlighet till avkoppling: Efter en dag på Paris gator finns det inget bättre än att återvända till mysiga Hotel Villa Saxe Eiffel för att smälta intrycken. I hotellets Honesty-bar kan du ta för dig av goda franska viner och på terrassen hittar du en japansk trädgård. Fitness-avdelningen har förutom gymutrustning även en bastu och en massagestol.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Honesty-bar
- Uteterrass
- Rumsservice
- Fitnessavdelning
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotel Villa Saxe Eiffel ligger centralt i Paris 7:e arrondissement. Från den närbelägna tunnelbanestationen Sèvres-Lecourbe tar du Metro 6 till Denfert-Rochereau där du byter till pendeltåget RER B som går direkt till Charles de Gaulle. 
9 Villa de Saxe, 75007 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor