3 erbjudanden

Hotell Barcelona

Sol, bad och storstad - hitta magiska hotell i Barcelona med TravelBird!
Se mer:
Utvalda filter:
3 erbjudanden
Filter Återställ

Den fantastiska staden Barcelona!

Vill du besöka staden som bjuder på både sol, bad, strand och som även är en fantastisk storstad med både bra shopping och magiska restauranger? Barcelona är den perfekta destinationen där man kan kombinera sin sol och badsemester med storstadssemestern. Barcelona har verkligen något för alla och med TravelBird hittar du underbara hotell i Barcelona att bo på under din semester - ta chansen och skapa minnen för livet!

Barcelona är en perfekt destination för alla åldrar och alla intressen! Du kan resa med hela familjen, kompisgänget eller din partner - det finns alltid något spännande att göra och du kommer inte få en tråkig stund! Välj mellan att ta det lugnt på den långa härliga stranden Barceloneta, besök roliga vattenland, shoppa i alla de spännande butiker som finns i staden, ät fantastiskt god mat eller utforska det roliga nattlivet. Man kan även besöka flera spännande sevärdheter, gå på museum, se en fotbollsmatch eller varför inte bara promenera runt i staden och beundra den vackra arkitekturen!

Barcelona är den andra största staden i Spanien och hör till en av de mest besökta städerna i Europa. Staden lockar en enorm mängd turister och det är inte förvånande då Barcelona bjuder på allt och lite till! Under 2016 var det ett starkt och bra år för hotellindustrin i Barcelona och enligt PwC förväntas beläggningen på hotell i Barcelona att öka. Under 2017 låg den på 78% och under 2018 förväntas den öka till 80%. Staden är även på plats fem på ICCAs lista av de populäraste destinationerna gällande möten och event. PwC nämner även att under 2017 öppnade åtta nya hotell med totalt 540 rum i staden och nya flyglinjer kommer öppnas mellan Barcelona och stora städer i Asien. Det kommer bland annat att gå direktflyg mellan Barcelona och Hong Kong och även Seoul.

Härliga områden

Var vill du bo under din semester i Barcelona?

I Barcelona hittar man flera fantastiska områden som alla är unika på sitt egna vis. Alla fantastiska hotell i Barcelona är utspridda i olika områden så man har möjlighet att hitta hotell i just det området som man helst vill bo i under sin resa. Så var vill du bo under din resa? Vill du ha närhet till stranden, den magiska shoppingen, det spännande nattlivet eller vill du bo i ett lugnare område? Välj bland alla möjliga områden i Barcelona och njut av en fantastisk stad!

Området Ciutat Vella är Barcelonas mest centrala del och stadens historiska centrum. Här hittar man bland annat de äldsta byggnaderna i Barcelona såsom Katedralen och stadshuset. Här hittar man även två av Barcelonas kändaste gator som kallas La Rambla, som är den otroligt populära promenadgatan som många besökare någon gång under sin resa går på och den andra populära gatan heter Via Laietana. Både det historiska området El Gotic och det mysiga fiskkvarteret La Barceloneta kan man även besöka i området! L’Eixample är ett annat härligt område i staden, här finns det spännande byggnader med fantastisk arkitektur och man kan även besöka det gyllene kvarteret Qudrat d’or. Här finns det underbara restauranger och caféer att besöka och området passar perfekt för hela familjen då det är lite lugnare jämfört med andra men man bor ändå i närheten av både shopping och spännande sevärdheter, såsom Barcelonas kändaste sevärdhet som är den fantastiska Sagrada Familia. I området Gracia hittar man flera fantastiska torg att besöka! Här ligger även det nya stadsbiblioteket i staden och några spännande sevärdheter som kan vara roligt att besöka, såsom Casa Vicens och parken Güell. Det finns fler fantastiska områden att upptäcka i Barcelona - så vad väntar du på? Åk till en av de mest välkomnande städerna i världen som har allt och lite till och skapa underbara minnen för livet!

Spännande sevärdheter

Upptäck mycket under din vistelse i Barcelona!

Barcelona är inte bara en stad där man hittar en underbar strand, fantastisk shopping och magiska restauranger där man får ta del av god mat och spännande atmosfärer. Det finns även underbara hotell i Barcelona och helt fantastiska sevärdheter som verkligen rekommenderas att besöka under sin resa. Oavsett om man åker på en weekend i Barcelona eller stannar under en längre period, ta dig tid att se några av de magiska sevärdheter som finns - du kommer inte ångra dig!

Något det finns gott om i staden är alla de spännande sevärdheter, men den kanske mest populära sevärdheten i Barcelona är den vackra kyrkan La Sagrada Familia som ligger i utkanten av centrala Barcelona. La Sagrada Familia, “den heliga familjen”, är Gaudis kändaste verk i Barcelona och man får ta del av en otrolig arkitektur och detaljerna är otroliga! Man har även möjlighet att gå in i La Sagrada Familia då det bland annat finns ett museum man kan besöka. Det är verkligen inte konstigt att denna sevärdhet är bland de mest Instagrammade turistattraktionerna i världen - så missa inte chansen att se denna otroliga sevärdhet under din resa, du kommer inte att bli besviken. Ett annat verk som Gaudi har skapat är parken Güell som från början faktiskt inte var tänkt att bli en park. Det är en väldigt stor park som bland annat är fylld av mosaik i alla möjliga former och på alla möjliga platser i parken! I parken finns även en häftig mosaikklädd terrass och Gaudis bostad kan man också hitta här. Från parken får man även ta del av en magisk utsikt över Barcelona som bara det gör ett besök värt att göra. Några andra spännande verk i Barcelona som man kan besöka som alla är skapta av Antoni Gaudi är bland annat Casa Mila, Casa Vicens och Casa Batllo. Så om man gillar Gaudi så är Barcelona helt klart rätt stad att åka till för det finns så mycket att upptäcka!

Underbara Barcelona

Staden som passar alla typer av resenärer och resor!

Barcelona är verkligen en populär stad att besöka och det är inte förvånande då det finns så mycket att både upptäcka och göra. Bo på härliga hotell i Barcelona under din resa och utforska allt som staden har att erbjuda!

Det finns flera spännande museum att besöka som bland annat Picassomuseet, Barcelonas historiska museum, det spanska konstmuseet Museu Nacional d’Art de Catalunya och Gaudi House Museum. Barcelona bjuder även på bra shoppingmöjligheter för den som vill och det finns flera områden där man hittar fantastisk shopping! Man kan bland annat besöka Passeig de Gracia där man hittar flera exklusiva märken och man kan även besöka varuhuset Vincon. Om man vill handla mer vintage och secondhand kan man bege sig till Raval där man hittar flera butiker på de mysiga gatorna. Portal de L’Angel är platsen där man hittar alla möjliga kända varumärken och butiker, det är även en av de populäraste områdena att besöka för shopping! Det finns även flera marknader att besöka i Barcelona, man kan bland annat besöka den populära La Boqueria som är en matmarknad där man hittar ett stort utbud av färska råvaror.

Något man ska passa på att göra i Barcelona är att ta del av den spanska matkulturen! Beställ in en fantastisk paella, gå och ät tapas och njut av nygjorda churros. Om man är sportintresserad ska man verkligen inte missa chansen att gå och se fotboll i Barcelona. Det är en fantastisk upplevelse med stämningen på topp och man får ta del av en underbar atmosfär. Barcelona är bland de bästa destinationerna i världen om man vill åka på fotbollsresor!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter