Historiskt hotell i Varberg

Hotell Gästis, Varberg

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Dubbelrum

Varbergs kallbadhus

Bo på Varbergs äldsta hotell med unikt källarbad och spa, inkl. frukost, spaentré, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på hotellets priser ?
Gäster kan nyttja spaet även på in- och utcheckningsdagen. Spaet är öppet 11.00-21.00 måndag till torsdag, 10.00-22.00 fredag, 09.00-22.00 lördag och 09.00-21.00 söndag. Barn under 2 år är inte tillåtna på spaet. Barn i åldern 3 år och uppåt är tillåtna på spaet under uppsikt fram till 18.00.

Hotellet rekommenderar att man bokar bord på restaurangen i förväg.

Gäster kan ringa hotellet för att efterfråga en dubbelsäng eller två enkelsängar – hotellet kommer att göra sitt bästa för att tillgodose önskemålet.

Allmän parkering finns tillgänglig i garage och på gatan. En extra avgift kan tillkomma.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Charmigt hotell med anor från 1700-talet och anrikt spa i hjärtat av Varberg, inklusive frukost, spaentré och mer

Hotell Gästis renoveras under hösten och vintern. Hotellet försöker hålla störningar till ett minimum, men gäster ombeds vara uppmärksamma på att det förekommer renoveringsarbete. Restaurangen kommer att vara stängd under september och en temporär restaurang med begränsad meny kommer att öppnas på en annan plats i byggnaden under tiden.

  • Varbergs äldsta hotell med anor från 1700-talet: Hotellet ligger i en vacker, historisk byggnad mittemot Engelska parken i centrala Varberg. Alla rum har en unik känsla som präglas av byggnadens ålder med antika möbler och utvalda konstverk samt helkaklade badrum. Rummen varierar i storlek och en del har originaldetaljer som takbjälkar och mysiga prång.

  • Ett underjordiskt bad med ryska vibbar: Leninbadet ligger i hotellets gamla källarvalv från 1700-talet och är en kopia av Lenins favoritbad i S:t Petersburg. Blå kakelplattor, levande ljus, Leninbyster och antika föremål skapar en nästintill magisk stämning i detta unika utrymme där du hittar en bassäng, kallbad, ångbastu och fotbad. I anslutning till badavdelningen ligger behandlingsrum och relaxrum.

  • Nyrenoverad restaurang med vacker utsikt: Gästis Kafé och Matsalar är inhyst i Ehrenpohlska huset och har utsikt över grönområdet Brunnsparken. Här kan du njuta av frukost, lunch och mat med fokus på närproducerade, färska råvaror. Vad sägs om en trerättersmiddag med fisksoppa på dagens fångst, grillad högrev med persiljerotspuré eller klassisk wallenbergare och chokladtryffel?

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pool

Hitta hit


Hotellet ligger fem minuters promenad från Varbergs centralstation. Härifrån kan du ta tåg till Halmstad flygplats på drygt en timme och med tåg och buss tar det runt en och en halv timme till Göteborg-Landvetter.

Bra att veta

Gäster kan nyttja spaet även på in- och utcheckningsdagen. Spaet är öppet 11.00-21.00 måndag till torsdag, 10.00-22.00 fredag, 09.00-22.00 lördag och 09.00-21.00 söndag. Barn under 2 år är inte tillåtna på spaet. Barn i åldern 3 år och uppåt är tillåtna på spaet under uppsikt fram till 18.00.

Hotellet rekommenderar att man bokar bord på restaurangen i förväg.

Gäster kan ringa hotellet för att efterfråga en dubbelsäng eller två enkelsängar – hotellet kommer att göra sitt bästa för att tillgodose önskemålet.
Borgmästaregatan 1, 432 41 Varberg, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor