2 erbjudanden

Hotell Köpenhamn

Följ med TravelBird till vårt härliga grannland - bo på fantastiska hotell i Köpenhamn och njut av den underbara atmosfären i staden!
Se mer:
Utvalda filter:
2 erbjudanden
Filter Återställ

Ett besök i vårt härliga grannland och dess underbara huvudstad Köpenhamn är alltid en bra idé!

Är det dags för en ny resa? Vill du besöka en mysig stad som inte ligger alltför lång bort? Då är Köpenhamn verkligen något för dig. Besök underbara Köpenhamn med TravelBird och spendera dagarna i den mysiga och fantastiska staden i vårt härliga grannland Danmark!

Du kan bo på fantastiska hotell i Köpenhamn under din resa och välja mellan alltifrån stora till små hotell, unika designhotell eller varför inte testa ett mysigt boutiquehotell. I Köpenhamn kan du hitta ett hotell som passar just dina behov och preferenser - utbudet är både stort och oerhört bra! Det finns något för alla budgetar och några hotell som man kan välja på är bland annat de exklusiva hotellen D'Angleterre och Nimb. Man kan även bo på olika boutiquehotell som bland annat Skt. Annæ och Avenue Hotel. Om man vill bo på lite billigare hotell så kan man även bo på Wakeup Copenhagen eller Cabinn City. Valmöjligheterna är så många och det kommer garanterat finnas något hotell just i din smak. Det finns även flera magiska hotell i Stockholm att besöka!

Enligt Visitdenmark är Danmark det populäraste landet i Norden att besöka för utländska turister och turismen ökar varje år. Köpenhamn är inte bara Danmarks huvudstad utan även den populäraste destinationen att besöka i landet. Under 2016 var det totalt 7 385 607 övernattningar i Köpenhamn, av dessa gjordes övernattningarna av 2 475 716 danska turister och 4 909 891 utländska turister. Det var ett genomsnitt på 2,5 nätter och hotell är det huvudsakliga boendet för besökare som kommer hit. Varför så många väljer att besöka underbara Köpenhamn är bland annat på grund av att man är ute efter en stadsmiljö, det lokala livet i Köpenhamn och dess kultur. Det är även en vänlig befolkning i staden, hög säkerhet, mycket historia, bra mat och intressanta upplevelser som väntar! Så följ med till Köpenhamn - en av världens mest välkomnande städer!

Köpenhamn är en fantastisk stad

Besök några av Köpenhamns alla underbara områden!

Köpenhamn är verkligen en magisk stad med flera mysiga och spännande områden att besöka under en resa. Om man vill bo på hotell i Köpenhamns hjärta ska man bo i stadens centralaste stadsdel som kallas Indre by. Här hittar man flera spännande sevärdheter som bland annat det Kungliga slottet, Nationalmuseet och nöjesparken Tivoli. Tivoli i Köpenhamn är en nöjespark som både danskar och turister älskar att besöka - året om! Man ska verkligen passa på att besöka Tivoli kring jul för att få extra julkänsla - det är en magisk atmosfär och en sån mysig aktivitet att göra tillsammans med familj och vänner. I Indre by hittar man även härliga områden som både Strøget och Nyhavn. Om man har besökt Köpenhamn eller kommer att besöka staden kommer man med stor sannolikhet gå på Strøget - det är nämligen Köpenhamns populäraste gågata där man hittar både fantastisk shopping och god mat! Nyhavn är ett annat populärt område som man måste ha besökt under sin vistelse i Köpenhamn. Det är ett ikoniskt och vackert hamnkvarter som bjuder på en magisk miljö med båtar, kanaler och vackra färgglada byggnader. Området kallas ofta för Köpenhamns vackraste och under ett besök kommer man förstå varför. Här kan man även besöka restauranger, barer och under sommarmånaderna kan man även sätta sig på mysiga uteserveringar och njuta av vackert väder och en vacker miljö. Det är perfekt att ta en paus under en shoppingrunda eller om man bara är ute på en sightseeingtur. Stadsdelen Vesterbro ligger nära Köpenhamns centralstation och är ett hippt och trendigt område med ett livligt nattliv, coola barer och god mat! Om man är intresserad av öl kan man även besöka ett av Nordens äldsta bryggerier som heter Carlsberg. Här kan man upptäck det häftiga bryggeriet, smaka på den goda ölen och ta reda på mer om den spännande historien om Carlsberg! Andra områden som man kan besöka i Köpenhamn är bland annat Østerbro och Nørrebro.

Unik och charmig stad

Köpenhamn gör inte sina besökare besvikna!

Köpenhamn är en unik och charmig stad som man måste besöka i sitt liv! Man hittar inte bara fina hotell i Köpenhamn, spännande områden och en vacker och härlig atmosfär. Här hittar man även flera underbara sevärdheter och attraktioner att besöka. En resa till Köpenhamn är verkligen perfekt att göra för hela familjen - det finns nämligen något för alla åldrar och alla intressen!

En av Köpenhamns kanske mest populära plats för besökare är den underbara nöjesparken Tivoli. Tivoli har funnits sedan 1843 och räknas som världens näst äldsta nöjespark och är bland det första man ser när man kommer till staden. Här finns det roliga attraktioner och aktiviteter för alla åldrar och är en perfekt familjeaktivitet att göra under en vistelse i Köpenhamn. Enligt Visitdenmark har Tivoli mer än fyra miljoner besökare varje år och är inte bara Köpenhamns populäraste attraktion utan hela Danmarks! Något som har blivit allt mer populärt är att besöka Tivoli under jul. Här finns nämligen en av Europas bästa julmarknader och om man inte känner någon julkänsla innan ett besök så kommer man garanterat göra det efter, så varför inte göra en härlig resa i december till Köpenhamn! Amalienborg är en annan populär plats att besöka i Köpenhamn och ett måste om man är intresserad av att se hur de danska kungligheterna bor. Amalienborg består av fyra palats som är placerade runt ett torg, det är en väldigt vacker miljö och vackra byggnader så om man är intresserad av arkitektur kan ett besök även vara att rekommendera! Både Amalienborg och Tivoli tillhör de mest Instagrammade turistattraktionerna i Köpenhamn och i hela Danmark under 2017. En annan populär sevärdhet i Köpenhamn som man kan besöka är stadens mest berömda staty som kallas den Lille Havfrue. Det är en staty av en sjöjungfru i brons som skulptören Edvard Eriksen gjort. Statyn hittar man på Langelinie där man kan njuta av havet och en mysig miljö! I Köpenhamn kan man även besöka Rosenborgs slott, besöka världens äldsta nöjespark Dyrehavsbakken och besöka Köpenhamns zoo.

Bra shopping och spännande matkultur

Köpenhamn har mycket att erbjuda sina besökare!

Köpenham är en underbar stad på många olika vis - här kan man göra och upptäcka så mycket under en resa! Du har chansen att bo på fantastiska hotell i Köpenhamn, mysa i härliga områden och spendera dagarna med någon du tycker om. Ät god mat, shoppa till dig själv eller någon hemma i Sverige och njut av en magisk atmosfär!

Köpenhamn har ett stort utbud av all typ av shopping och om man befinner sig på Strøget, som är en lång gågata, kommer man hitta alla möjliga typer av butiker - för alla prisklasser! Passa på att spana in dansk design som bland annat Royal Copenhagen, det är alltid roligt att komma hem med något som kommer från just det landet man besökt. I Köpenhamn kan man även spendera sin shoppingtur i stora varuhus som bland annat Magasin du Nord och Illum där man hittar ett stort urval av butiker, restauranger och caféer. Om man inte känner för att shoppa hela dagarna finns det så mycket mer som Köpenhamn har att erbjuda sina besökare! Du kan bland annat besöka spännande museum, såsom Nationalmuseet, Thorvaldsens Museum, Carlsberg och Köpenhamns museum - det finns så mycket att välja på. Något som det även finns gott om i Köpenhamn är alla de underbara restauranger där man får smaka på god mat och ta del av en härlig atmosfär! Besök bland annat Geranium, Banana Joe för hamburgare, Krebsegaarden och Sticks n Sushi, det finns så många alternativ! Några mysiga caféer som man kan besöka i Köpenhamn är Botanisk have som är den botaniska trädgården i staden. Njut av en lugn oas, vackra blommor och ett mysigt café. På Frederiksberg Smørrebrødsanretning hittar man den danska klassikern Smörrebröd, som man bara måste smaka under sin resa. Ett annat mysigt café heter La Glace som öppnades 1870 där man kan hitta fantastiska bakverk. Passa på att smaka några av Danmarks specialiteter som bland annat Smörrebröd, Kransekage och Frikadeller. Till det kan du även smaka på några av Danmarks kända drycker som ölsorterna Carlsberg och Tuborg. Om du är modig kan du även testa Gammel Dansk, som är den populäraste spritdryck i Danmark. Något som man verkligen ska passa på att göra under sin vistelse i Köpenhamn är att njuta av den fantastiska arkitekturen som Köpenhamn har, det är verkligen en oerhört vacker stad!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter