6 erbjudanden

Hotell London

Följ med TravelBird på ett spännande äventyr - fantastiska hotell i London väntar!
Se mer:
Utvalda filter:
6 erbjudanden
Filter Återställ

Gör en resa till en av världens mest besökta städer!

En stad som för många är en stor favorit är den fantastiska staden London. Staden lockar en enorm mängd turister året om och det är inte förvånande då staden är magisk på flera olika vis. Både svenskar och resten av världen älskar denna stad och med TravelBird kan du hitta fantastiska hotell i London som passar perfekt till din resa. Så vad väntar du på - gör en resa till den underbara destinationen London som har allt och lite till att erbjuda sina besökare!

På grund av att så många turister reser till London varje år tillhör London den stad i Europa med den högsta beläggningen på hotell. I en undersökning som gjorts av företaget PwC var beläggningen på hotell under 2017 omkring 82% och det visar hur populärt det är att besöka London då det förutom hotell finns så många andra alternativ att välja när det kommer till boende i staden. Enligt PwC förväntas det inte under 2018 att ske några förändringar gällande beläggningen på hotell då den förväntas vara kvar på 82%. Istället förväntar man sig att hotellindustrin kommer bli starkare med både fler investeringar och fler tillgängliga rum för besökare som reser till London. Under 2017 förväntades det runt 8000 ny rum och under 2018 omkring 5000 nya rum i staden. I London kan man verkligen hitta så många olika typer av hotell och ibland kanske det kan vara svårt att välja. Här kan du nämligen välja mellan alltifrån pampiga lyxhotell till mindre unika boutiquehotell. Du kan anpassa ditt val av hotell efter ditt resesällskap då det finns familjehotell eller välja ett hotell som ligger centralt i staden eller lite utanför. Möjligheterna är oändliga då det finns hotell runt om i hela staden och man hittar hotell i alla möjliga prisklasser. Men ett som är säkert är att en fantastisk resa väntar! Så gör den med någon du tycker om och ta chansen att besöka den spännande staden London som även är Storbritanniens mest välkomnande stad!

Vilket område vill du bo i under din resa?

Välj mellan alla de magiska områden som London har att erbjuda!

London är verkligen en stor stad men flera spännande områden att besöka. Alla områden bjuder sina besökare på just sin unik charm där man hittar alla möjliga sevärdheter, spännande barer, restauranger och butiker. Beroende på vad du är ute efter under din resa så finns det ett område i London som kommer passa just dig! Alla de fantastiska hotell i London är utspridda i staden och varje område har ett enormt utbud av hotell så var vill du bo under din resa?

Notting Hill kan nog räknas som Londons charmigaste område som helt klart är värt ett besök! Om man hör namnet Notting Hill tänker nog de flesta på filmen med samma namn som Julia Roberts och Hugh Grant är med i. Det är en ikonisk film som gjort att området blivit ännu mer populärt att besöka, för vem vill inte gå runt i de mysiga områdena med de vackra byggnaderna. I Notting Hill hittar man även den populära marknaden vid namnet Portobello Market som man hittar på Portobello Road. Marknaden är en av Londons bästa så passa på att köpa med något spännande hem. I Notting Hill hittar man även flera mysiga pubar, barer och restauranger och även mysiga hotell - det är ett perfekt område att bo i! I området West End hittar man en av världens bästa shoppingområde. Här kan man bland annat besöka Oxford Street och Regent Street som bjuder på shopping i världsklass! I området har man även möjlighet att upptäcka Londons kulturella utbud då man bland annat kan gå på teater, besöka museum och se andra spännande sevärdheter. I området London Bridge hittar man så mycket spännande att både se och göra. Man kan bland annat besöka Storbritanniens äldsta matmarknad som heter Borough Market, gå till Västeuropas högsta byggnad The Shard och promenera längst vattnet och njuta av en underbar miljö. Här finns även fantastiska Tower Bridge och Towern - upptäck allt detta och mycket mer under ett besök! Andra områden som man kan besöka under sin resa i London är bland annat Paddington, Greenwich och Islington.

Fantastiska sevärdheter

London har ett enormt utbud av spännande platser och sevärdheter att besöka!

London är en stad som är full av fantastiska sevärdheter som man måste se under sin resa. Ibland kan det vara svårt att hinna med allt man vill under ett besök då London är en stor stad och det finns så mycket att göra! Därför är det så bra att utbudet av hotell i London både är stort och att man hittar hotell i alla möjliga områden.

Några av de mest ikoniska och bland de populäraste sevärdheterna i London som man bara måste besöka är bland annat ståtliga Big Ben och det vackra Buckingham Palace. Big Ben är namnet på det stora klocktorn som ligger vid parlamentshuset och är en av de sevärdheter i London som får flest besökare. Det som är häftigt med Big Ben är att år 1859 ringde klockan för första gången, klocktornet är 96,3 meter hög och den stora klockan inuti tornet väger mer än 13 ton. Buckingham Palace är ett otroligt vackert palats och Queen Elisabeths bostad - en rolig detalj är att om Queen Elisabeth är hemma så är flaggan hissad! Under sommaren har man chansen att följa med på en guidad tur inne i palatset, vilket är en så häftig upplevelse. Man kan även få ta del av drottningens galleri där man kan se både konst och skatter och missa inte att se vaktbytet! Det är två riktigt häftiga sevärdheter i London som man borde ha sett någon gång i sitt liv och det är inte förvånande att de tillhör de mest Instagrammade turistattraktionerna i världen. Andra saker i London som man inte får missa är bland annat Madame Tussauds som öppnade för 200 år sedan och tillhör Londons mest populära attraktioner då man hittar en otrolig samling på över 400 vaxdockor av alla möjliga kändisar. Man kan även besöka den kända parken Hyde Park, åka upp i London Eye för en magisk utsikt eller gå och se det kända torget Piccadilly Circus!

Magiska London

I London får man aldrig tråkigt!

Förutom att bo på magiska hotell i London kan man göra så mycket spännande under sin resa. Du kan bland annat gå på några av de fantastiska musikaler som går i London såsom Lejonkungen, Wicked, Fantomen på operan och Mamma Mia. London hör till en av de bästa musikal städer som finns i världen så det rekommenderas verkligen att se en show här under ett besök! Förutom musikaler finns det även gott om bra shopping. Även här hör London till en av de bästa städerna i världen gällande shopping så du kommer inte bli besviken! Besök bland annat Oxford Street, Regent Street eller Bond Street där man hittar allt och lite till. London erbjuder även mysiga marknader, stora shoppingcenter och vintagebutiker - något för alla smaker och prisklasser. Om man är intresserad av att besöka olika museer har London flera spännande alternativ att välja mellan. Man kan bland annat besöka British Museum, Natural History Museum, Science Museum eller London transport museum - för att nämna några!

Under en resa till London kan man även besöka fantastiska restauranger, caféer, barer och London bjuder även på ett magiskt nattliv! Något man måste prova under sin resa är den klassiska maträtten fish and chips och beställa in en typisk English Breakfast som består av bland annat bönor, korv, bacon och ägg. Något som även kan vara roligt att göra i London är att gå på fotboll - välj mellan att se matchen live eller se den på en pub med ett glas öl och en fantastisk atmosfär med lokalbefolkningen. London passar perfekt om man vill åka på spännande fotbollsresor och man kan även se magiska matcher under en weekend i Barcelona!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter