Spavistelse i Roslagens skärgård

Hotell Marholmen, Norrtälje

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Njut av spa och vacker natur på pittoresk ö utanför Norrtälje, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Rofylld hotellvistelse på pittoresk ö i Roslagens skärgård, inklusive frukost och spaentré

  • Hitta din inre ro: Marholmens spa Mareld inbjuder till avkoppling i skärgårdsmiljö, med bubbelbad av gotländsk natursten, ångbastu med stjärnhimmel, torrbastu med panoramautsikt mot viken och relaxavdelning inomhus och utomhus. I anslutning till spaet hittar du dessutom ett gym där du kan jobba på formen innan du lägger all fokus på nedvarvning och avslappning.

  • Njut av vällagad mat på Restaurang Skärgårdsro: När lugnet har infunnit sig i både sinnet och kroppen är det dags att bege sig till hotellets restaurang som erbjuder läckra trerätters-middagssupéer lagade från grunden och en vacker utsikt mot skärgården.

  • Ro i den vackra skärgården: På Hotell Marholmen finns det kajaker och motorbåtar att hyra för den som vill. Åk ut i den magiska skärgården och gör små stopp på holmarna, eller ägna dig åt aktiviteter som äventyrsgolf, cykling och fiske. Vem vet, kanske får du en glimt av den majestätiska havsörnen?

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Spa och relax
- Äventyrsgolf
- Parkering i närheten av hotellet
- Wi-FI
- Elljusspår

Hitta hit

Hotell Marholmen ligger på en ö i Roslagens skärgård med broförbindelse till fastlandet. Det tar drygt en timme med bil från hotellet till centrala Stockholm och 20 minuter till Norrtälje.

Bra att veta

För att vara säker på att kunna utnyttja spaområdet, tänk på att boka detta direkt med hotellet i god tid innan ankomst då det ibland kan bli fullbokat. Bokningsbara tider i spaet: 08.00-12.00 och 12.00-16.00.
Det ingår lån av badrock och tofflor när du besöker spaet.
Åldersgränsen på spaet är 18 år.
Marholmen 1, 761 92 Norrtälje, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor