Hotell med magiska vyer över Madeira

Quinta das Vistas Palace Gardens, Funchal, Madeira, Portugal

Upp till -70% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Madeira

Double Panoramic-rum

Double Panoramic-rum

Double Panoramic-rum

Madeira

Elegant boende på Madeira, omgivet av grönska och vackra vyer, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -70% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Vänligen notera att en obligatorisk galamiddag anordnas 24 och 31 december, som ingår i rumspriset. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av Madeiras vackra omgivningar på elegant boende med utsikt över Atlanten, inklusive frukost eller halvpension

Rum

De varma och välkomnande rummen är elegant inredda med klassiska snitt och ljusa färger. Njut av din privata balkong och alla bekvämligheter i rummet.

Faciliteter:

- Kabel-TV
- Luftkonditionering
- Minibar
- Toalettartiklar
- Hårtork
- Wi-Fi
- Värdeskåp

Mat

På La Belle Terracee serveras gourmetmat med lokala specialiteter och internationella rätter på menyn. Avnjut din middag på terrassen med utsikt över vackra Funchal. Inomhus är restaurangen elegant inredd - Madeiras romantiska historia sätter sin prägel på både stämning och design. Vid poolbaren serveras snacks och drycker. I Albatroz Piano Bar kan du avnjuta en cocktail till sköna toner samtidigt som du har utsikt över den lummiga trädgården.

Spa

Koppla av på Chandra Spa, som är ett undangömt smultronställe med en utomhuspool och bubbelpool. Här finns många avslappnande behandlingar på menyn; vad sägs om hot stone-terapi från Mexiko, eller kroppsbehandlingar med inspiration från Asien. Njut av en härlig ansiktsbehandling eller växtbaserade kroppsinpackningar i en harmonisk miljö.

Läge

Hotellet är vackert beläget, omringat av trädgårdar och med utsikt över färgglada byggnader och Atlanten borta i horisonten. På 40 minuter kan du promenera in till stadskärnan, eller åk minibuss direkt från hotellet. I närheten ligger också en busstation som gör det enkelt att besöka de närliggande och charmiga byarna.  
Caminho de Santo António, 52, Sao Pedro, 9000-187 Funchal, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor