Hotell med magiska vyer över Malmö

Best Western Malmö Arena Hotel, Malmö

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Modernt evenemangshotell med Malmös största skybar, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på ett modernt hotell med skybar, beläget nära Malmö Arena, Emporia och Malmömässan, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Skånsk mat med en tvist: Nilssons Restaurang & Bar serverar mat tillagad på nordiska råvaror, med skånska smaker och hantverk i fokus. De rustika rätterna är inspirerade av världens alla hörn, fast i modern svensk tappning, helt i malmösonen Percy Nilssons smak, med andra ord.

  • Malmös största skybar: Att komma upp sig här i världen är något som alla bör få uppleva någon gång i livet. Tur då att hotellet åter har öppnat sin skybar med panoramavy över det vackra Öresundsområdet. Njut av stämningsfulla solnedgångar tillsammans med förfriskningar i alla dess former.

  • Upplev det bästa av regionen: Med sitt läge i Hyllie är det aldrig långt till händelsernas centrum, oavsett om det gäller sportevenemang och konserter i Malmö Arena, event på Malmömässan eller om du vill se vad som händer i Köpenhamn, som du når på runt 25 minuter med tåget.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Skybar
- Gym med bastu
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger i stadsdelen Hyllie, 150 meter från stationen varifrån man kan ta sig till centrala Malmö på tre minuter. Från centrala Köpenhamn tar det runt 25 minuter till Hyllie station.
Hyllie Boulevard 12, 216 23 Malmö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor