Hotell nära havet i Halkidiki

Bianco Olympico Beach Resort, Vatopedi, Grekland

Sista chansen Sista chansen

Förlängd kampanj – du kan fortfarande boka!

Classic Double Side Sea View-rum

Classic Double Side Sea View-rum

Classic Double Side Sea View-rum

Classic Double Side Sea View-rum

Elegant hotell med pool, restaurang och barer samt bra läge för utflykter och aktiviteter nära havet i Halkidiki, inklusive halvpension eller all-inclusive

Perfekt för
Strand Boutique Modern inredning Romantik

Missa inte

Bianco Olympico Beach Resort är beläget på Sithonia-halvön i Halkidiki, med härlig utsikt över havet. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska regionens många sevärdheter och fina platser. Till exempel kan du besöka byar som Vatopedi, Metamorfosi, Nikiti och Vourvouro eller det heliga Athos-berget, som står med på UNESCO:s lista av världsarv. Dessutom finns det kilometervis med stränder att upptäcka, smaragdskiftande vatten och vacker natur. Ett annat tips är att vandra och cykla genom landskapet eller prova på olika typer av vattensport och avkopplande båtturer längs med kusten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor