fav_idlehelp_center_iconfacebook icicon planetwitter icPage 1Group 5Group 44Page 1C odeGroup 8Page 1Group 26Asset 1logo boxquestion_icon
6 erbjudanden

Hotell Stockholm

Med TravelBird kan du bo på fantastiska hotell i Stockholm - upptäck allt som vår underbara huvudstad har att erbjuda!
Se mer:
Erbjudanden
6 erbjudanden
6 erbjudanden
Filter Återställ

I Stockholm finns det fantastiska hotell att besöka!

Både Stockholm och dess hotell blir allt mer populära att besöka. Med TravelBird har du chansen att spendera dina dagar i en fantastisk stad och på underbara hotell i magiska Stockholm! Det finns ett enormt utbud av hotell och det finns så mycket spännande att välja mellan. Du kan välja mellan alltifrån små till större hotell, spahotell eller varför inte bo på något mer personligt hotell eller lockar ett modernt designhotell mer? Det finns verkligen alla möjliga typer av hotell i Stockholm - allt du kan tänka dig! Så vilket hotell kommer du besöka härnäst?

Hotellindustrin i Stockholm har verkligen utvecklats mycket under åren och i Stockholm växer branschen väldigt snabbt, speciellt när det kommer till antalet anställda om man jämför med resten av landet. Enligt Stockholm Business Region fanns det under år 2016 154 olika hotell i Stockholm City och totalt 304 hotell i hela Stockholms län. Varje år ökar hotell kapaciteten i Stockholm, både när det kommer till antalet hotell och antalet tillgängliga rum. Två spännande hotell som slog upp portarna i Stockholm under 2017 var bland annat det fantastiska design- och konsthotellet At Six och även designhotellet Hobo. I dessa två hotell hittar man även underbara restauranger och barer - njut av god mat och fantastiska miljöer under ett besök!

Enligt Stockholm Business Region spenderade besökare från Sverige ungefär 1,8 dagar på hotell i Stockholm City medan utländska besökare spenderade ungefär 2,2 dagar på hotell i staden under 2016. Personer som väljer att åka till Stockholm lägger allt mer pengar på sitt boende. Men vilka är det som besöker hotell i Stockholm mest? Om man ser på personer från Europa så det är flest besökare från Storbritannien, Tyskland och Norge som väljer att på hotell i Stockholm. Om man istället ser på besökare utanför Europa så kommer de flesta som väljer att bo på hotell från USA och Kina.

Stockholm har allt och lite till

Stockholm bjuder på underbara områden att besöka!

Det finns fantastiska områden att besöka om man befinner sig i Stockholm som man med stor sannolikhet kommer att förälska sig i. Varje område har sin unika och speciella charm så var kommer du vilja bo under ditt besök i Stockholm?

Djurgården är ett område i Stockholm som verkligen är fantastiskt att besöka och helt klart värt att gå till under ett besök i huvudstaden. Här kan man hitta så mycket spännande saker att göra och upptäcka då det finns en mängd olika museum och andra aktiviteter här! Du kan bland annat besöka Gröna Lund, Junibacken, Skansen, Vasamuseet, Abba museet och mycket mer! Man har även fantastiska möjligheter att promenera runt Djurgården - här kan man gå vid vattnet, njuta av lugnet och bara ta in den magiska atmosfären! Det finns även flera mysiga caféer, restauranger och hotell. När det kommer till hotell i Stockholm och i området Djurgården så kan man bland annat besöka Scandic Hasselbacken och Pop House hotel som tillhör Pop House där man även kan hitta Abba museet. Gamla stan är Stockholms äldsta område och ett måste att besöka i Stockholm! Här kan du promenera på de mysiga kullerstensgatorna och upptäcka spännande sevärdheter och även lära dig mer om Stockholms historia. I Gamla stan hittar man bland annat Stockholms slott, Nobelmuseet, Storkyrkan och Järntorget. Man kan även besöka Stortorget som är Stockholms äldsta torg, gå i alla de små butiker som finns och besöka de mysiga caféerna och restaurangerna som finns här. Något man inte får glömma bort är att gå i Gamla stans smalaste gränd - den är nämligen endast 90 centimeter bred på det smalaste stället! Södermalm, eller Söder som man också säger, är ett hippt och mysigt område där man hittar mängder av coola barer, restauranger, caféer och butiker - här kan man framförallt hitta mycket vintage! Här kan man även besöka Stockholms innerstads största park som heter Tantolunden, Fotografiska och det mysiga Nytorget. Andra mysiga områden i Stockholm som man kan besöka är Vasastan, Östermalm och Kungsholmen.

Underbara Stockholm

Stockholm är en fantastiskt stad!

Stockholm är verkligen en fantastisk stad på många olika vis. Det finns inte enbart fantastiska hotell i Stockholm, underbara områden att besöka, roliga och spännande aktiviteter att göra. Stockholm är även en väldigt välkomnande stad för turister vilket gjorde att Stockholm hamnade på plats nummer 2 av 100 städer av de mest välkomnande städerna i världen! Stockholm visar sig ha en hög nivå av lycka och säkerhet, låg nivå av massturism och resejournalister har en hög och positiv uppfattning av Stockholms välkomnande. Stockholm har även visat sig vara en väldigt inspirerade stad då Stockholm finns med på listan av de mest inspirerande städerna år 2016. För att framställa rankingen tittade man på olika faktorer som bland annat konstgallerier, museum, startups, och hur film- och musikindustrin såg ut. Stockholm hamnade på plats nummer 48 av 85 städer och är den enda staden från Sverige med i rankingen!

Stockholm är en stad där det finns fantastiska sevärdheter, spännande attraktioner och platser att besöka för både turister och lokalbefolkningen. Enligt Stockholm Business Region var de attraktioner som lockade flest besökare under 2016 bland annat Kulturhuset, Globen, Gröna Lund och Skansen. Med på listan av de mest besökta attraktionerna år 2016 fanns även härliga Junibacken, Fotografiska, Stockholms slott och Fjärilshuset. De museum som lockade flest besökare var Vasamuseet och Skansen, som är världens äldsta friluftsmuseum. Gröna Lund och Vasamuseet visade sig även vara de två attraktioner i Stockholm som folk instagrammade mest om år 2017. Gröna Lund hamnade på plats 96 och Vasamuseet på plats 195 av totalt 470 av de mest Instagrammade turistattraktionerna i världen år 2017 - vilket är så häftigt! Har du besökt någon av dessa två attraktioner under ett besök i Stockholm? Som man kan se så finns Stockholm med på flera olika rankningar inom olika ämnen och sammanhang. Det visar att Stockholm verkligen är en spännande och fantastisk stad som bara väntar på att upptäckas! Du kommer inte bli besviken eller få en tråkig stund under ditt besök - så vad väntar du på!

God mat och bra shopping

Stockholms utbud är verkligen magiskt!

Om man inte känner för att gå på olika museum eller upptäcka sevärdheterna som finns i Stockholm så kan man göra så mycket annat! Stockholm är nämligen en perfekt stad att besöka om man är ute efter bra shopping. Staden bjuder på ett fantastiskt utbud av olika butiker till olika prisklasser - här finns allt du kan tänka dig! Du hittar större shoppingcenter som bland annat Nordiska kompaniet (NK), Sturegallerian, Mood gallerian, Gallerian och Åhlens City för att nämna några som finns att besöka. Här finns det ett stort utbud av olika butiker, mysiga restauranger och caféer - ja allt för den perfekta shoppingdagen! Om man är ute efter att handla i andra spännande butiker men man vill inte spendera dagen i ett shoppingcenter så kan man gå längst hela Drottninggatan som är Stockholms mest populära shoppinggata. Här hittar man alla tänkbara butiker och längst gatan finns det även flera restauranger och caféer som man kan ta en paus i under sin shoppingtur! Andra populära shoppinggator man kan hitta ett stort utbud av butiker är bland annat Hamngatan, Götgatan och Biblioteksgatan.

Något som Stockholm även har ett stort utbud av är restauranger och caféer! Oavsett vad du vill äta så kan man hitta mysiga och spännande ställen att testa runt om i staden - fantastiska smakupplevelser väntar! Flera hotell i Stockholm har även underbara restauranger som man kan besöka. Man kan bland annat besöka Grand Hotels magiska restauranger, restaurangen Tak som man hittar i det nyöppnade hotellet At Six och Berns. På flera hotell runt om i Stockholm kan man även äta en magisk frukost och brunch - finns det något bättre än att äta en lång god brunch med människor man tycker om? Några andra spännande restauranger som man kan besöka, kanske under en weekend i Stockholm, är bland annat Kasai, Royal Punk, Sturehof, Lilla Ego och Strandvägen 1 - listan kan göras lång!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter