Golf- och sparesort på Sicilien

I Monasteri Golf & Spa Resort, Syrakusa, Sicilien, Italien

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Syrakusa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Syrakusa

Femstjärnig golf- och sparesort nära historiska Syrakusa, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,25 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på lokala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Förstklassigt boende i historisk klostermiljö med spa och golfbana, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

Rum

Superior-rummen är runt 35 kvadratmeter stora och ligger i den centrala och mer moderna delen av hotellet. Rummen är inredda i modern italiensk stil med eleganta möbler, en stor king size-säng och neutrala färger. De flesta rum har en möblerad terrass som vetter mot golfbanan eller det gamla klostret. I Deluxe villan-rummet har du 45 kvadratmeter till ditt förfogande. 

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Platt-TV
- Minibar
- Värdeskåp
- Dusch
- Hårtork

Mat

På hotellets restaurang är det den Michelin-belönade kocken Andrea Ribaldone som styr bakom kastrullerna. På menyn finns traditionella sicilianska klassiker gjorda på säsongsbaserade och lokalt producerade råvaror. Här kan du njuta av frukost, lunch och middag tillsammans med en fantastisk utsikt över den välskötta golfbanan. Hotellet har också ett stort utbud av italienska viner och andra drycker, med eller utan alkohol.

Spa

Hotellets fullt utrustade spa Zagara erbjuder en bubbelpool, turkiskt bad, upplevelseduschar, bastu och behandlingsrum där du kan koppla av med en välgörande massage.

Läge


I Monasteri Golf Resort ligger runt 20 minuters bilresa från den antika staden Syracuse som är känd för sina romerska ruiner. Hotellet erbjuder transport till stranden Arenella och längs kusten hittar du vattensportaktiviteter som segling, vattenskoter och kajakpaddling. Den närmaste flygplatsen är Catania som ligger runt 65 kilometer från hotellet.
Traversa Monasteri di Sotto, 96100 Siracusa SR, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor