Golf- och sparesort på Sicilien

I Monasteri Golf & Spa Resort, Syrakusa, Sicilien, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Syrakusa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Syrakusa

Förstklassigt boende i historisk klostermiljö med spa och golfbana, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

I Monasteri Golf Resort är belägen i ett varsamt renoverat benediktinerkloster med svepande vyer över Siciliens pittoreska landskap. Hit åker du inte bara för att förbättra svingen på den imponerande 18-hålsbanan utan även för att njuta av lata dagar vid poolen och i det lyxiga spaet. Smaklökarna kan du skämma bort i hotellets restaurang som specialiserar sig på sicilianska rätter eller med ett glas italienskt vin under oliv- och citrusträden ute i trädgården.

Den 86 hektar stora golfbanan är omringad av vacker natur och har en hisnande utsikt över vingårdar och böljande kullar som du kan vila ögonen på mellan slagen. Hotellet erbjuder transport till den privata stranden som ligger en kvarts bilresa från boendet, och om du vill smälta in med Italiens jetsettare går det att hyra en limousine att ta dig runt ön med.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor