Iberostar Anthelia

Teneriffa, Spanien

Femstjärnig resort vid havet med mängder av aktiviteter – halvpension och spaentré ingår

Bo granne med havet på femstjärniga resorten Iberostar Anthelia, som tilldelades TripAdvisors Traveller’s Choice Award 2014. Här finns allt du behöver för en riktigt lyxig semester på semesterparadiset Teneriffa. Chilla i solen och varva dopp i sötvatten- och havsvattenpoolerna eller ägna dig åt sporter som tennis, fotboll, dykning, golf eller vandring.

Förutom alla aktiviteter bjuder resorten även på underhållning för alla åldrar, från Mini Club för barnen till live-shower och föreställningar på terrassen för de vuxna. Behöver du spänna av en stund ska du bege till hotellets spa och unna dig en traditionell thailändsk behandling.

Hotellet är även känt för sin goda mat, passande för finsmakare. Välj mellan fyra olika restauranger och fyra barer och frossa i kanariska och internationella specialiteter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor