Femstjärnigt kusthotell på Teneriffa

Iberostar Anthelia Hotel, Teneriffa, Spanien

Vackert hotell med spa vid havet på Teneriffa, inkl. halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig resort vid havet med mängder av aktiviteter, inklusive halvpension eller all-inclusive

  • Bo granne med havet: På detta femstjärniga hotell finns allt du behöver för en riktigt skön semester på semesterparadiset Teneriffa. Chilla i solen och varva dopp i sötvatten- och havsvattenpoolerna eller ägna dig åt sporter som tennis, fotboll, dykning, golf eller vandring.

  • Håll dig sysselsatt: Förutom alla aktiviteter bjuder resorten även på underhållning för alla åldrar, från Mini Club för barnen till live-shower och föreställningar på terrassen för de vuxna. Behöver du spänna av en stund ska du bege till hotellets spa och unna dig en traditionell thailändsk behandling.

  • Mat och dryck dagen lång: På morgonen äter du dig mätt på frukostbuffén. Senare kan du välja mellan kanariska specialiteter, internationella klassiker och hälsosamma alternativ. Förutom buffémåltiderna finns det flera restauranger och barer att upptäcka.

Faciliteter

- Restauranger och barer
- Pool (samt två barnpooler)
- Spa
- Gym
- Wi-Fi
- Underhållning

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en kvarts bilfärd från flygplatsen Tenerife South.

Bra att veta 

Restaurangen Zeus har klädkoden Smart Casual. Män måste bära långbyxor och långärmade skjortor. 
Calle Londres, 15, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor