Femstjärnig vistelse i Lissabon

Iberostar Selection Lisboa, Lissabon, Portugal

Superior-rum

Superior City View-rum

Modernt hotell med bra läge i Lissabon, inkl. frukost, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt boende nära shoppinggata i trendiga Lissabon, inklusive frukost, spaentré och andra förmåner

  • Upplev storstadslivet i Lissabon: På Iberostar Lisboa har du ett riktigt bra läge för att upptäcka Portugals huvudstad, som de senaste åren blivit en av Europas trendigaste storstäder. Eller vad sägs om promenadavstånd till sevärdheter, trevliga öl- och espressobarer, prisvärda restauranger och mysiga kullerstensgator fyllda av historia och intryck?

  • Spännande dagar i huvudstaden: Kolla in utsikten från Castelo de São Jorge eller ge dig ut på en shoppingrunda i charmiga butiker med hantverk och mode. På kvällarna intar du gastronomiska läckerheter från det portugisiska köket i Restaurante Luz om du inte ger dig ut i det folktäta nattlivet för middag på någon av stans trendiga innekrogar.

  • En lugn oas mellan sevärdheter: Du kan slappa på solterrassen med en svalkande drink från poolbaren, ta ett dopp i den läckra utomhuspoolen eller unna dig en skön behandling i det exklusiva spaet – allt det där som gör semestern riktigt perfekt!

Faciliteter

- Spa
- Pool
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen tar det cirka 20 minuter med bil och 50 minuter med kollektivtrafik.
Rua Castilho 64, Lissabon, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor