Idylliskt naturreservat utanför Båstad

Hovs Hallar, Båstad

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

En unik och idyllisk vistelse i naturreservatet Hovs Hallar vid Hallandsåsen, inklusive frukost och trerättersmiddag

Missa inte

Hovs Hallar ligger mellan Båstad och Torekov på Bjärehalvöns norra kust. Båstad och Torekov ligger bara kort bilresa bort. Här kan man utforska klippor, stränder och grottor i naturreservatet som omger hotellet. Bjärehalvön har gott om fina vandringsleder och varierande natur- och landskapstyper att upptäcka. Kartor som hjälper dig att hitta rätt finns att hämta i receptionen. För minigolfspel finns det banor i Torekov och Båstad och tio minuter bort hittar du golf i världsklass med sju banor. Flera av dessa är öppna året om.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor