Vinteräventyr i glasvillor i finska Lappland

Iisakki Glass Village, Rovaniemi, Finland

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Glasvilla

Glasvilla

Glasvilla

Glasvillor

En arktisk upplevelse med boende i en drömlik glasvilla i finska Lappland, inklusive halvpension, samtliga resor, norrskens snöskovandring och snowmobiling

  • En magisk plats: Ingen plats i världen har ett lika vidunderligt vinterlandskap som Lappland, med gnistrande sjöar, snötäckta granar och förtrollande upplevelser. Upptäck vilda djur med snowmobiling eller beundra norrskenen på en snöskovandring genom landskapet. På Iisakki Glass Village bor du i minimalistiska villor med traditionella träpaneler och mjuka textilier. Taket i glas innebär att du kanske till och med får syn på det mytomspunna norrskenet ovanför.

  • Ägna dig åt wellness: Njut av tystnaden och värm dig i en av två bastur, som erbjuder ett prov på den finska traditionen, samtidigt som du kan njuta av de idylliska omgivningarna. Ta ett dopp i en av badtunnorna, unna dig en behandling på Ruka Beauty and Wellness eller testa att  bada i isvak om du är modig. Du kan också ta en Saunayoga-klass för att lätta på spänningarna och lugna sinnet.

  • Ett urval av matupplevelser: När hungern gör sig påmind finns det flera restauranger att prova i byn. Kanske väljer du en skogsrestaurang under marken (öppen för lappländska festmåltider från onsdag till fredag) eller en värmande stuvning och rökt kött i en tipi (tillgänglig för bokning för privata grupper).

Faciliteter

- Restauranger
- Spa
- Två finska bastur
- Badtunna
- Fullt utrustat pentry
- Wi-Fi
- Klimatkontroll

Hitta hit

Villorna är en del av Ruka Safaris Iisakki Village, som ligger vid sjön Rukajärvi. Transfer från Kuusamos flygplats tar cirka 30 minuter.

Bra att veta

Vänligen notera att norrskenet är att naturfenomen och att det inte finns någon garanti för att du kommer att få se det.

Notera även att behandlingar på Ruka Beauty and Wellness måste förbokas innan ankomst.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor