Charmigt hotell vid Maggioresjön

Il Sole di Ranco, Ranco, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Duplex Lake View-rum

Standardrum

Fyrstjärnigt och klassiskt elegant hotell med fantastisk restaurang och underbar utsikt över sjön, inklusive frukost och extra förmåner

I en grönskande sluttning i den lilla byn Ranco i norra Italien ligger det charmiga och romantiska hotellet Il Sole di Ranco. Hotellets fina trädgård når ända fram till den förtrollande Maggioresjön, en perfekt inramning för en romantisk semester. Om det är varmt kan du under sommartid svalka dig i den böljande utomhuspoolen och där finns även ett ångrum och en bastu med fin utsikt.

Börja dagen med att ta för dig av frukostbuffén ute på terrassen och njut av lugnet och skönheten som omger dig. Ta en promenad längs sjön eller passa på att se dig om i det vackra landskapet. Gör en utflykt till Rooco-borgen i byn Angera eller besök eremitaget Santa Catarina som klamrar sig fast på en klippa. Villa Della Porta Bozzolo med sina fina freskomålningar och den lilla bergsbyn Arcumeggia är också väl värda ett besök.

Tillbaka på hotellet är det skönt att ta igen sig en stund i ditt stilfullt inredda rum. Ta sedan en aperitif och njut av den fantastiska solnedgången över sjön. Ett besök på hotellets gourmetrestaurang med anor från mitten av 1800-talet är sedan ett absolut måste. Här kan du äta traditionella italienska rätter med en modern twist, komponerade av kocken Davide Bovelli, och dricka goda viner och likörer från hotellets anrika källare. Det här är en plats där du verkligen kan njuta av livets goda. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor