Charmigt hotell vid Maggioresjön

Il Sole di Ranco, Ranco, Italien

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Duplex Lake View-rum

Standardrum

Romantisk vistelse med underbar sjöutsikt och gourmetmat i norra Italien, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2018.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Fyrstjärnigt och klassiskt elegant hotell med fantastisk restaurang och underbar utsikt över sjön, inklusive frukost och extra förmåner

Rum

Rummen är romantiskt inredda i klassisk italiensk stil med heltäckningsmatta, vackra tapeter och eleganta möbler. Standardrummen ligger i den nyare byggnaden och kan nås via hiss, medan Duplex Lake View-rummen har två våningar och vacker utsikt över sjön.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Platt-TV
- Minibar
- Toalettartiklar
- Badrock och tofflor
- Hårtork
- Telefon
- Väckningsservice

Mat

Restaurang Il Sole grundades redan år 1850 och är idag en välbesökt gourmetrestaurang. Här serveras italienska rätter i en mix av modernitet och tradition. Du kan också beställa en avsmakningsmeny som komponeras av kocken Davide Brovelli. På sommaren kan du äta under pergolan ute på terrassen med fantastisk utsikt över sjön. Restaurangen har också en imponerande vinkällare med både italienska och internationella viner och likörer.

Läge

Hotellet är idylliskt beläget vid den vackra Maggioresjön i den lilla staden Ranco i norra Italien. Staden Angera med sin medeltida borg ligger fyra kilometer bort och till staden Ispra tar det cirka tio minuter med bil. Närmaste flygplats är Milano Malpensa som är belägen drygt två mil sydost om hotellet.  
Piazza Venezia, 5, 21020 Ranco VA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor