Snyggt designhotell i Köpenhamn

Imperial Hotel, Köpenhamn, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Restaurant L’Appetito

Ha det hygge i grannlandet på stilrent hotell nära Tivoli, inkl. frukost och cava

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig på plats. Det är inte möjligt att reservera parkeringsplats i förväg. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Smakfullt och modernt hotell med internationell känsla i Köpenhamn, inklusive frukost och en flaska bubbel

  • Vaggas in i semesterlugnet: Här checkar du in i rymliga rum, omsorgsfullt inredda med dansk design och sköna sängar som får dig att vakna utvilad. En plats för dig som vill ha det riktigt gott helt enkelt – eller hygge, som danskarna säger!

  • Ta en paus från smørrebrøden: På menyn i Ristorante L’Appetito hittar du välkända och vällagade italienska rätter med autentiska italienska smaker som skapar en unik matupplevelse i kombination med någon av de italienska DOC-vinerna.

  • Lev som en lokalbo: Stadens trendigaste område hittar du runt Kødbyen och Vesterbro. Hit dras ständigt kreativa entreprenörer och nya, hippa restauranger och barer finns det gott om. Här kan man strosa runt länge och känna på den urbana pulsen - och såklart skämma bort smaklökarna emellanåt.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit

Kastrups flygplats når du på cirka en kvart med tåg. 
Vester Farimagsgade 9, 1606 Köpenhamn, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor