Trendigt designhotell i Rom

iRooms Pantheon & Navona, Rom, Italien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Jacuzzi-rum

Design-rum

Design-rum

Design-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Design-rum

Design-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Design-rum

Design-rum

Prisbelönt designhotell med individuellt inredda rum i Rom, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att receptionen är bemannad mellan 08.00-22-00. Gäster som ankommer efter 22.00 måste meddela detta till hotellet senast 48 timmar innan ankomst. Vid ankomst efter 22.00 tillkommer en extra avgift på 20 EUR som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett modernt designhotell nära flera av Roms berömda sevärdheter, inklusive frukost

  • Upplev ett annorlunda och toppmodernt boende: Hotellet har verkligen det där lilla extra. Trendfaktorn är hög och rummen har inretts med iögonfallande detaljer. I rummen styr du exempelvis den toppmoderna belysningen med hjälp av rummets iPad och i vissa av rummen hittar du en exklusiv jacuzzi.

  • Smaka på det världsberömda köket: Eftersom du bor centralt hittar du lätt restauranger med rätter från både det italienska och det internationella köket. I området finns även mysiga barer där du kan slå dig ner för en drink eller en stark kopp espresso.

  • Bo i ett av stadens charmigaste områden: Ha kameran redo när du strosar runt på stadens gator som vimlar av piazzor. I denna perfekta weekendstad förflyttas du till Romartiden. Njut av mängder av pasta, smutta på goda viner och förnya garderoben med trendig shopping.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Rumsservice

Hitta hit


Flygplatsen Rom-Fiumicino ligger ungefär 30 minuter bort med bil.
Piazza del Gesù, 47, 00186 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor