Italiensk 1800-talsgård med vinkällare

Relais Montemarino, Borgomale, Italien

Classic-rum

Superior-rum

Charmigt boende på gård från 1800-talet med vinkällare och trädgård på den italienska landsbygden, inklusive frukost, vinprovning och mer

Lantlig lyx och livets goda väntar dig på denna pittoreska pärla. Relais Montemarino är beläget i en charmig italiensk gård från 1800-talet och erbjuder en uppvärmd inomhuspool, utsikt över den böljande italienska landsbygden och möjligheter till vinprovning. Du checkar in på rustikt och smakfullt inredda rum med tegelväggar och trämöbler och varje morgon serverar hotellet en frukostbuffé med lokala delikatesser.

På denna TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnare handlar allt om rofyllda dagar. Du kan välja mellan att tillbringar dina dagar med en bra bok i trädgården, ta några simtag i den uppvärmda poolen eller utforska vingårdar och pittoreska byar. Langhe, som finns på UNESCO:s världsarvslista, är en region känd för sina goda Barolo-viner och i byn Barolo är Castello Della Volta värt ett besök. Du kommer sedan tillbaka till hotellet och slår dig ned med ett glas vin på uteterrassen och njuter av den lugna atmosfären.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor