Italiensk 1800-talsgård med vinkällare

Relais Montemarino, Borgomale, Italien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic-rum

Superior-rum

Charmigt lanthotell i natursköna omgivningar i Italien, inkl. frukost och vinprovning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt kan tillkomma, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Charmigt boende på gård från 1800-talet med vinkällare och trädgård på den italienska landsbygden, inklusive frukost, vinprovning och mer

Rum

Rummen på Relais Montemarino är inredda i lantlig och rustik stil. De vackra trämöblerna, de ljusa och jordnära färgerna och tegelväggarna skapar en idyllisk atmosfär, samtidigt som du har tillgång till moderna faciliteter. Rummen har både minibar och Wi-Fi. Classic-rummen och Superior-rummen är lika till stilen men Superior-rummen har även en liten privat trädgård.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Hårtork
- Minibar
- Telefon
- Parabol-TV
- Värdeskåp

Mat

Varje morgon dukar hotellet upp en frukostbuffé fylld med lokala delikatesser; prova hasselnötskaka från Piedmont, hemlagad sylt från Alta Langa och Cuneo eller salami och ost från Alba. Du njuter av godsakerna i hotellets frukostrum som har utsikt över Alperna.

Läge

Hotellet är beläget på den italienska landsbygden omgiven av Alperna och Piedmont Hills. Hotellet ligger strax utanför Borgomale i norra Italien i ett naturskönt område. I det närliggande området hittar du vingårdar, fält, skog med kastanjeträd och mysiga byar. Du kan tillbringa dagarna med att besöka vingårdar i regionen Langhe som är känt för sina Barolo-viner eller utforska medeltida slott i Roddi, som ligger cirka en halvtimme med bil från hotellet, och andra pittoreska byar. Hotellet ligger cirka 13 kilometer sydost om staden Alba och 75 kilometer från Turin.
Via Alba, 66, 12050 Borgomale CN, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor