Italiensk idyll bland Toscanas olivlundar

Locanda Rossa, Capalbio, Toscana, Italien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Pitigliano

Juniorsvit

Saturnia

Standardrum

Standardrum

Orbetello

Juniorsvit

Juniorsvit

Capalbio

Duomo di Sovana

Lantligt boutiquehotell med spa, tre pooler och gårdsbutik i idylliska Toscana, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att att en stadsskatt kan komma att införas.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Rofylld vistelse på idylliskt och miljövänligt boutiquehotell med spa, pooler och toskansk gårdsrestaurang, inklusive frukost, vin och spaentré

  • Rofyllda och natursköna omgivningar: Boutiquehotellet Locanda Rossa ligger vackert omringat av grönskande natur bland Toscanas rullande kullar. Hotellets marker sträcker sig över 21 hektar med 3 200 olivträd så det finns massor av plats för avkoppling och sinnesro.

  • Vatten och välbefinnande: Två utomhuspooler ligger inbäddade bland olivträden och om du vill fylla lungorna med havsluft så ligger Toscanas stränder bara en kvarts bilresa bort. Du kan även skämma bort dig själv i det eleganta spaet där du hittar en inomhuspool, hamam och bastu.

  • Lokala smaker med miljötänk: Hotellets restaurang har en jord-till-bord filosofi och erbjuder välsmakande rätter från det toskanska köket. Alla rätter är tillagade med lokala råvaror samt olivolja och grönsaker från den egna trädgården. På morgonen kan du även njuta av hembakat bröd och smaskiga bakverk.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pooler
- Gym
- Trädgård
- Butik

Hitta hit


Det tar runt en och en halv timme att köra till Roms Fiumicino flygplats och runt en timme till flygplatsen Grosseto som ligger norr om Capalbio.
Strada Capalbio Pescia Fiorentina, 11B, Capalbio, Grosseto, Toscana, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor