Italienskt kusthotell med spa

Laguna Park Hotel, Bibione Pineda, Italien

Luminosa-rum

Classica-rum

Junior Bella Vista-svit

Ett glamouröst hotell med spa och privat strand, inklusive frukost eller helpension samt spatillgång

Laguna Park Hotel ligger bland lummig medelhavsvegetation vid en orörd lagun där man enkelt glömmer bort tiden i några timmar med en bra bok under parasollet. Hotellets fasad har en känsla av retroglamour över sig medan insidan är modernt och funktionellt designad. Den rymliga, ljusa lobbyn som välkomnar dig är även ett trevligt ställe att runda av dagen på medan man lyssnar på pianomusik och smuttar på ett glas vin.

Som om inte havet vore nog finns dessutom en solterrass med pooler och jacuzzi, samt en poolbar där man kan knapra på enklare tilltugg under dagen eller underhållas av livemusik under sena sommarkvällar tillsammans med alla internationella jetsettare. På hotellet finns även en restaurang där du kan njuta av en bit från det traditionella lokala köket samt ett spa med en terrass med panoramautsikt över havet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor