Jugendslott på västgötaslätten

Bjertorp Slott, Kvänum, Vara

Park Dubbelrum

Park Dubbelrum

Park Dubbelrum

Elegant boende på jugendslott med hyllad restaurang, inkl. frukost och slottsmiddag

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på hotellets priser ?
I erbjudandet ingår även parkering (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En harmonisk vistelse på pampigt jugendslott nära prisbelönt golfbana, inklusive frukost och fyrarättersmiddag

  • En anrik miljö: Här känner du historiens vingslag och den palatsliknande byggnaden vittnar om en tid då prakt och elegans stod i centrum. Hotellet är ritat av arkitekten Ferdinand Boberg 1914 och stoltserar med Sveriges bäst bevarade jugendmiljö och en hyllad restaurang.

  • Spännande, lokala smaker: Inled din vistelse med en drink i baren och beundra den imponerande slottsparken som bäddar in slottet med sin lummiga grönska. Den praktfulla matsalen är utsmyckad med tunga ekpaneler, vackra stuckaturer och Kolmårdsmarmor. Här kan du njuta av en god gourmetmiddag som varierar med säsongen men som alltid är tillagad med omsorg och kreativitet.

  • Aktiviteter för alla humör: Utanför den stora slottsporten väntar natursköna cykelvägar och vackra promenadstråk samt en av Sveriges bästa golfbanor med 18-hålsbana, kortbana och driving range. När du återvänder till ditt kungliga boende kan du sjunka ner i en skön fåtölj med en bok eller utmana din partner till en spelkväll runt det enorma biljardbordet i marmor.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Slottspark
- Biljardbord

Hitta hit

Kvänum ligger mitt emellan Vara och Skara. Närmaste stora järnvägsstation är Herrljunga och ligger drygt 35 minuter söder om Kvänum. 
Bjertorp Slott, 535 91 Kvänum, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor