Mysigt spahotell på Österlen

Kåseberga Gårdshotell och Spa, Kåseberga, Österlen, Skåne

Dubbelrum

Dubbelrum

Avkoppling på charmigt gårdshotell nära havet i Skåne, inkl. frukost, middag och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift och behöver inte förbokas. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på mysigt gårdshotell med spa på natursköna Österlen, inklusive frukost, trerättersmiddag och spaentré

  • Idylliska dagar väntar på dig: Efter frukosten i det charmiga Gårdshuset sveper du in dig i badrocken som hänger på rummet och tassar ner till det lyxiga spaet. Här väntar avkoppling deluxe i den uppvärmda bubbelpoolen eller en skön behandling med produkter från L:a Bruket.

  • Färska och närproducerade råvaror: När hungern gör sig påmind kan du slå dig ner på restaurang Gårdshuset där mat lagad från grunden står på menyn. Njut av fisk- och köttalternativ som bland annat inkokt lax, oxfilé och marinerade tigerräkor, kanske ute på terrassen med utsikt över ägorna. 

  • Som ett charmigt och ombonat hem: Innanför väggarna på den vackra vita skånelängan hittar du en fridfull atmosfär och stilfullt inredda utrymmen i harmoniska färger inspirerade av hotellets havsnära läge. I rummen är mysfaktorn hög där du sover gott i en extra bred säng.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Wi-Fi
- Trädgård

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen är Malmö flygplats som ligger knappt 50 minuter bort med bil från hotellet. Från Ystad går bussar till Kåseberga. 
14, Ales väg, 271 78 Löderup, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor