Klassiskt lyxhotell i Rom

Grand Hotel Palace, Rom, Italien

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Boende på femstjärnigt hotell mitt i hjärtat av Rom, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 7 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt boende på historiskt lyxhotell beläget på Roms mest glamorösa gata, inklusive frukost, spaentré och ett glas prosecco

  • Femstjärnig elegans på exklusiv adress: Grand Hotel Palace lever upp till sitt namn med eleganta Belle Époque-inspirerade omgivningar som skulle få vilken kunglighet som helst att känna sig som hemma. Blanka marmorgolv, kristallkronor av Muranoglas och vackra venetianska fresker osar en klassisk italiensk elegans helt i linje med hotellets avundsvärda läge på den glamorösa huvudgatan Via Veneto.

  • Mat och dryck av högsta klass: Cadorin Restaurant & Lounge Bar erbjuder en meny med italienska specialiteter och fusionrätter inspirerade av världens alla kontinenter. Luta dig tillbaka i de lyxiga omgivningarna med kristallkronor och fresker av den venetianska konstnären Guido Cadorin och njut av kocken Riccardo Zannis kulinariska kreationer. 

  • Hitta harmonin mitt i metropolen Rom: Kami Spa ger din vistelse en känsla av orientalisk mystik och erbjuder en avkopplande oas bortom storstadens puls.. Det lyxiga spaet erbjuder en jacuzzi, bastu, gym och en lång rad av Asien-inspirerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Gym
- Jacuzzi
- Inomhuspool
- Bastu

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation Barberini - Fontana di Trevi ligger drygt fem minuters promenad från hotellets entré. Järnvägstationen Termini når du till fots på 20 minuter och till Rom Ciampino flygplats är det runt 23 kilometer vilket tar 30-40 minuter med taxi. 
Via Vittorio Veneto 70, Via Veneto, 00187 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor