Klassiskt hotell på historiska Bryggen

First Hotel Marin, Bergen, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Bo på en världsarvslistad plats i centrala Bergen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -25% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Klassiskt hotell med vacker utsikt, mitt på världsarvlistade Bryggen i centrala Bergen, inklusive frukost

  • En klassisk vistelse bland toppar och fjordar: First Hotel Marin är ett klassiskt boende med ljusa rum och ett smidigt läge i Bergen. När du är färdig med dagens sightseeing kan du koppla av i hotellet ångbad eller bastu, eller kanske ta ett pass i gymmet.

  • Nordiska influenser på menyn: På First Hotel Marin kan du räkna med att se skandinaviska klassiker på tallriken – känn dig som hemma. Restaurang Beyer’en arbetar med råvaror från lokala bönder och kryddor och smaker influerade av Norden. Efter middagen kan du bege dig till baren för ett gott glas vin (eller två!) medan du insuper den hemtrevliga atmosfären.

  • Ett världsarv på tröskeln: Hotellet ligger mitt på Bryggen, som är en av Norges mest berömda sevärdheter. Bryggen har fått en plats på UNESCO:s världsarvslista och den gamla Hansahamnen och de klassiska, färgglada trähusen är ett måste under besöket.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Bastu
- Gym

Hitta hit

Hotellet ligger bara en kilometer från tåg- och busstationen. Flygbussen stannar 200 meter från hotellet.
Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor