Kombinationsresor

Är du osäker på vilken stad du vill resa till? Åk på någon av TravelBirds kombinationsresor och upplev minst två städer i en och samma resa.

Erbjudanden

Välj avresedatum
23 erbjudanden
Står du ofta i beslutet att behöva välja mellan flera olika städer och inte kan bestämma dig för vilken? Med TravelBirds Mutli-City resor slipper du välja då du får flyg, transfer och hotell till minst två olika städer i ett och samma paket.

Har du svårt att bestämma dig för vilken destination du ska åka till? Har du känt att det är krångligt att hitta bra erbjudanden på hotell och att transportmedel mellan närliggande städer kan vara svåra att hitta? TravelBird har tagit fram Multi-City, kombinationsresor där du kan besöka minst två städer under samma resa, för att underlätta för dig som kund. I våra kombinationsresor har TravelBird samlat ihop fullständiga paket med flyg, transfer och hotell till minst två olika städer för att du som kund ska kunna få den bästa upplevelsen.

Tåg mellan städerna

Tåg är det bästa färdmedlet för att få se så mycket som möjligt när du transporterar dig. Så passa på att välja paketen där tåg ingår.

Multi-City, resan du inte vill gå miste om.

Med TravelBirds Multi-City resor får du flyg, transfer och hotell till minst två städer kombinerat till ett och samma paket. Upplev Prag, Wien och Budapest under samma resa och få en oförglömlig semester. Ofta är tågresan också ett stort nöje och du får se otroligt mycket av landskapet, så som den vackra tågresan från Prag till Budapest. Resan som tar dig genom hjärtat av Europa har ett vackert landskap där du kan se gamla, små kyrkor och byar.

Har du svårt att få semesterdagarna att räcka till för att besöka alla de platser du vill se? TravelBird har möjliggjort för dig som resenär att åka på kombinationsresor så att du kan besöka mer än en stad under en och samma resa. Att köpa tågbiljetter mellan Poznan och Warszawa är inte det enklaste men med TravelBirds Multi- City får du hjälp med detta och mycket mer. Prova att åka med någon av TravelBirds Multi-City resor och upplev hur enkelt det kan vara att upptäcka flera städer under samma resa.

Multi-City

Vill du uppleva storstadspuls och harmoniskt lugn i en och samma resa? Boka någon av TravelBirds kombinationsresor.

Få en dubbelt så häftig upplevelse med TravelBirds Multi-City resor.

Många av världens städer är inspirerade av varandra och man kan därför tänkas att de är lika i utformning och utseende, men där misstar man sig. Även då grannstäder ligger någon timme från varandra skiljer de sig stort. Res till Polen och upptäck Krakow med sin gamla stadskärna och rika historia som du under samma resa kan uppleva Warszawa som blev totalförstört under andra världskriget men sedan byggdes upp under sovjetiskt styre och har formats av tiden efter det. Eller åk till New York och känn av storstadspulsen din första dag och njut av lugnet på Sunset Boulevard i Miami dagen efter. Vilken av TravelBirds kombinationsresor du än väljer får du de bästa erbjudandena med våra Multi-City resor.

Multi-City

Upplev dubbelt så många städer med TravelBirds Multi-City resor och få ett minne för livet.

Donau- en flod, varierande kultur.

Wien, Prag och Budapest är tre städer som alla ligger vid Donaus strand men skiljer sig stort från varandra och erbjuder totalt olika upplevelser att besöka. Genom kombinationsresor kan du uppleva detta själv. Multi-City gör det möjligt för dig att besöka alla tre städerna i samma resa och till ett mycket mer förmånligt pris. Med TravelBirds Multi- City sparar du både tid och pengar samtidigt som du får en upplevelse för livet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter