Kombinera strand och storstad i Vietnam

Ho Chi Minh-staden och Ninh Van Bay, Vietnam

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Hillrock Pool-villa på L'Alya Ninh Van Bay

Ho Chi Minh-staden

Amena Residence & Suites

Amena Residence & Suites

Amena Residence & Suites

Standardrum på Amena Residence & Suites

Amena Residence & Suites

Ho Chi Minh-staden

Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

Hillrock Pool-villa på L'Alya Ninh Van Bay

Hillrock Pool-villa på L'Alya Ninh Van Bay

Hillrock Pool-villa på L'Alya Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

L'Alya Ninh Van Bay

Upplev det bästa av stad, folkliv, strand och natur under en spännande resa till två destinationer i Vietnam, inklusive flyg, frukost, transfer och mer

Vietnam har många ansikten. Under denna resa kombinerar du det bästa av stad och strand med vistelser i Ho Chi Minh-staden och Ninh Van Bay.

Första destinationen: Ho Chi Minh-staden

Din resa börjar i den livliga Ho Chi Minh-staden, även kallad Saigon sedan tidigare. Du kommer att bo centralt, i de japanska kvarteren nära Notre Dame-kyrkan, stadsteatern och ett stort utbud av barer, butiker och asiatiska restauranger. Här kan du bland annat besöka sevärdheter som Ben Than-marknaden och andra marknader, det vackra operahuset i kolonialstil samt Ho Chi Minh-torget och det imponerande palatset. Runda gärna av dagen med en drink i hotellets bar eller restaurang på takvåningen, där du har vacker utsikt över staden.

Andra destinationen: Ninh Van Bay

Från Ho Chi Minhs storstadspuls reser du vidare österut till det natursköna Ninh Van Bay. Här bor du direkt vid havet, omgiven av lummig vacker natur, med orörda skogar och tropisk grönska. Du kan koppla av med bad, sol, båtturer och vattensport längs områdets härliga stränder, men även göra utflykter till närliggande pittoreska fiskebyar eller Nha Trang City. Passa på att varva ned och njuta av lugnet, i kombination med traditionell gästvänlighet och autentisk lokal mat, medan du beundrar sceneriet när solen går ner bakom bergen i fjärran.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.