Uppdateringar kring COVID-19

I takt med att flera regeringar nu inför allt strängare reserestriktioner till följ av COVID-19, förstår vi givetvis att ni, våra medlemmar, har funderingar kring hur detta kommer att påverka era bokningar. I dagsläget gör vi allt vi kan för att ta reda på vad de senaste restriktionerna innebär för våra medlemmar och deras bokningar.

Om du har en nära förestående resa inplanerad, som påverkas av COVID-19, ber vi dig att ställa in din resa.

Vänligen invänta ytterligare information via e-post, om du har en tidigare bokning, med avresedatum mellan 1 mars och idag.

Har du en bokning med avresa innan den 30 april, är du vår högsta prioritet: Vi kommer att kontakta dig för att vidare informera kring dina möjligheter (om vi inte redan har gjort det).

Vänligen avvakta med att kontakta oss, om du har en bokning med avresedatum efter den 30 april. Vi förstår att du också behöver hjälp med din bokning, men vi måste i första hand prioritera medlemmar med ett tidigare avrese- datum. Vi hoppas kunna kontakta dig så snart som möjligt, med mer information kring dina möjligheter. Vi ber dig även att hålla extra koll på din e-post och sms (inkl. skräppost och röstbrevlåda).

Vår kundtjänst jobbar dygnet runt för att hjälpa alla våra medlemmar i dessa ovissa tider, och vi uppskattar ert tålamod. Samtliga medlemmar med en inplanerad resa, kommer att bli kontaktade, där de med nära förestående avresedatum kommer att prioriteras.
 

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till


Vi är fast beslutna att hitta exklusiva priser på de bästa hotellen i Sverige och utomlands till våra medlemmar. Vare sig du letar efter en sol- och badsemester, en cityresa eller en helg på landet kan vi garantera att när du ser ett erbjudande på vår sajt kommer du inte att hitta det till lägre pris någon annanstans under kampanjperioden.

Vår prisgaranti gör att det är enkelt att boka hos oss. Du kan känna dig trygg då du alltid får det bästa priset, vilket innebär att du aldrig behöver leta runt. Men vi vet att du kan ha frågor, särskilda krav eller behöver ytterligare information om ett visst erbjudande. Dessutom älskar vi att få feedback i allmänhet.

Om du funderar på att boka, har frågor om en befintlig bokning eller om ditt medlemskonto, vänligen maila support@secretescapes.se

Du kan även besöka vår supportsida eller ta en titt på våra Vanliga frågor.


Övriga kontakter

Om du är ett hotell eller en researrangör och vill samarbeta med oss, vänligen kontakta vårt partnerteam via kontakt@secretescapes.se

För pressfrågor eller för att kontakta vår marknadsavdelning, vänligen maila PR@secretescapes.se